fbpx
Annonse
Annonse

Kongeskipet Norge

Kongeskipet Norge ligger ved Storkaia i Kristiansund havn i dag. Til høyre ligger skipet det britiskregistrerte skipet Capella C, som står oppført i kategorien "Pleasure Craft" i følge Marine Traffic.

Kongeskipet kommer akkurat fra Smøla hvor dronning Sonja har vært på en privat visitt og blitt møtt av svært gjestfrie Smølaværinger i går. I en Facebook-post fra Einar Wikan i går, med kommentarer, kommer det frem at dronningen blant annet har vært på besøk i den nye gapahuken på Rosvollhaugen og besøk i Edøy kirke med fremføring av "Guri-musikk, foredrag om Edøy kirke og presentasjon av Guri-spelet. Anne Elisabeth Gjeldnes på Gurisenteret er den som har lagt alt til rette for dronningbesøket, blant annet sammen med Egil Holberg, Rannei Botten og Gunn Fagerlie Johannesen. 

– Dronning Sonja sitt private besøk på Smøla det siste døgnet ble etter alle solemerker særdeles vellykket, skriver Einar Wikan.

Det er uvisst om dronningen fremdeles er ombord og om det i tilfelle er planlagt utflukter i Kristiansund og på Nordmøre.

Flere bilder fra Steinar Melby, finner du på Facebookadressen: https://www.facebook.com/steinar.melby.1

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte