Annonse
Annonse
Sist uke var deler av prosjektgruppen samlet til møte i Kristiansund. Bak fra venstre: Perben Irvung, Roland Mauseth, Dag Lervik, Ingvild D. Sæter og prosjektleder Monica Kjøl Tornes. Foto: Trond Hungnes / Vindel
Sist uke var deler av prosjektgruppen samlet til møte i Kristiansund. Bak fra venstre: Perben Irvung, Roland Mauseth, Dag Lervik, Ingvild D. Sæter og prosjektleder Monica Kjøl Tornes. Foto: Trond Hungnes / Vindel

Møre og Romsdal fylkeskommune har nå lyst ut åtte stillinger i det som skal bli et nytt og spennende kompetansemiljø på Campus Kristiansund. Flere stillinger blir lyst ut fremover, opplyser fylkeskommunen.

– Vi jobbar no for samle dei stillingane vi allereie har i Kristiansund til eit kompetanesmiljø. Vi skal mellom anna flytte Fram kundesenter og prosjektleiinga i Campusprosjektet. Det vart også rekruttert fleire nye medarbeidarar i fjor, som i dag sitt på ulike stader i Kristiansund. Desse vil bli flytta over så snart dei nye lokala er på plass. Seinare vil miljøet bli flytta over i Campus Kristiansund, når det står ferdig i 2023, sier prosjektleder Monica Kjøl Tornes.

En egen prosjektgruppe jobber med å få på plass dette. Målet er å legge til rette for gode arenaer der de ulike fagområdene drar nytte av hverandre.

Flere stillinger

Fylkeskommunen opplyser at det er lyst ut flere stillinger og at det kommer flere i mai og juni.

Innenfor samferdsel er det lyst ut tre stillinger knyttet til plan og trafikkseksjonen ved fylkesdavdelingen. Her er det snakk om to stillinger som geodataforvalter og én stilling som planprosjektleder, disse har kort søknadsfrist. Videre blir det lyst ut tre nye stillinger innen samferdselsområdet i løpet av denne uken, står det videre.

Innen utdanningsområdet er det lyst ut én stilling innenfor fagområdet opplæring i bedrift.

– Vi håpar no at utlysingane våre blir godt kjent, slik at vi lykkast med få på plass gode kandidatar til desse jobbane, avsluttar Kjøl Tornes.

Se fylkeskommunenes oversikt for ledige stillinger.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte