Annonse
Annonse
– Vi kan ikke bare ha unge jyplinger som bare har drevet med politikk før de kommer på Stortinget sier Carl I. Hagen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
– Vi kan ikke bare ha unge jyplinger som bare har drevet med politikk før de kommer på Stortinget sier Carl I. Hagen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Carl I. Hagen sier han ikke er for gammel, og peker på at Joe Biden er eldre. – Det er masse futt i meg fremdeles, sier 76-åringen til TV 2.

– Jeg vil påvirke Frp til å finne tilbake til den gode gamle formen da vi lå over 20 prosent. Jeg skal kjempe som en løve, sier Hagen til TV-kanalen.

Han vil stanse det han kaller «klimahysteriet» og stanse vindmøller. Han vil ha skattelettelser gjennom å øke minstefradraget og fjerne den årlige underreguleringen av pensjoner.

– Vi må ta Fremskrittspartiet i en nasjonalliberalistisk retning. Vi må sette Norge og det norske folk først, fremfor å løse verdensproblemer, sier Frp-nestoren.

Hagen sier at om Frp skal forhandle om et statsbudsjett i Norge må partiet få gjennomslag for null kvoteflyktninger og en halvering av bistandsbudsjettet.

Han peker også på at Joe Biden er eldre enn han:

– Vi har altfor få gamlinger på Stortinget. Vi trenger noen med erfaring som kan kjempe pensjonistenes sak og som kjenner det selv på kroppen, sier Frp-nestoren.

Torsdag ble det kjent at Carl I. Hagen ønsker gjenvalg på Stortinget i 2021 og utsetter pensjonisttilværelsen. Hagen har sikter seg inn på tredjeplass på valglisten til Oslo Frp.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte