Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
04 august 2020 15:06
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær håper på tilstrekkelig hvile mellom europaligasluttspillet og neste Premier League-sesong. Foto: Michael Regan/ AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær håper på tilstrekkelig hvile mellom europaligasluttspillet og neste Premier League-sesong. Foto: Michael Regan/ AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å starte Premier League-sesongen senere dersom laget går langt i europaliga-sluttspillet.

Onsdag venter østerrikske LASK i returkampen i åttedelsfinalen, et oppgjør som nærmest blir en formalitet for Solskjærs menn ettersom de leder 5-0 fra bortekampen i mars.

Deretter venter et sluttspill i Tyskland med kvartfinale og potensielt semifinale og finale. Finalen spilles i Köln 21. august, bare 22 dager før neste Premier League-sesong settes i gang. Det gir lite tid til hvile foran en lang sesong med serie-, cup- og europacup-fotball.

– Forhåpentlig får vi litt hjelp dersom vi går hele veien, slik at vi kan starte litt senere (i ligaen), sa Solskjær på pressekonferansen i forkant av LASK-møtet.

– Det er som det er. Dette året har vært spesielt for hele verden. Vi vil gi spillerne litt fri til å lade batteriene, kanskje et par uker. Og så må vi omstille oss raskt. Men disse guttene tar var på seg selv uansett. Jeg har vært imponert over hvordan de har kommet tilbake fra pauser tidligere. Og etter oppstarten (etter koronapausen) synes jeg vi har vært blant lagene med best form, la nordmannen til.

Shaw ferdig for sesongen

Solskjær kommer til å rullere ganske kraftig på laget mot LASK torsdag, men i resten av europaligaen er det ventet at han stiller sitt beste tilgjengelige mannskap.

De eneste spillerne som er utilgjengelige per nå, er hans faste venstreback Luke Shaw og midtstopperen Axel Tuanzebe. De kan ikke spille i europaligaen.

– Axel fikk problemer tidlig i perioden etter oppstarten, og han har hatt en operasjon i foten. Han er tilbake tidlig i september. Det er det samme med Luke, tidlig september. Så de bør være klare når ligaen starter igjen, sier Solskjær.

Dersom United skulle vinne europaligaen, vil det være Solskjærs første tittel som manager i klubben.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse