Annonse
Annonse
Kommunikasjonssjef i Vinmonopolet Jens Nordahl, er fornøyd med salgsveksten i sommer.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Kommunikasjonssjef i Vinmonopolet Jens Nordahl, er fornøyd med salgsveksten i sommer.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Vinmonopolet går så det suser i et Norge preget av koronarestriksjoner. I juli endte salgsveksten på hele 59 prosent.

Etter svært gode tall i løpet av vårhalvåret, steg salgstallene til værs i et Sommer-Norge der nesten alle nordmenn ferierte i eget land, melder E24.

Salgsveksten det første halvåret i 2020 ble på 32 prosent målt mot samme periode i fjor. I sommer steg salget til nye høyder takket være finvær, to flere salgsdager enn i fjor og en svak krone.

– Vinmonopolets salg har økt etter koronautbruddet, omtrent som forventet med tanke på at grensehandel og taxfree på ferger og flyplasser for en stund har stoppet nesten helt opp. Det har også vært betydelig redusert skjenking på restauranter, barer og kafeer de siste månedene, sier kommunikasjonssjef Jens Nordahl i Vinmonopolet.

Etter at koronatiltakene ble innført i mars, har Vinmonopolet hatt 135.000 flere kunder ukentlig. Hver kunde kjøper også mer. Tidligere kjøpte hver kunde 2,2 liter per handel, nå er det nær tre liter per handel.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte