Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Redaksjonen
Artikkel
05 august 2020 15:33
Del på Facebook
Foto: Arrangøren
Foto: Arrangøren
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag 15. oktober spiller Henning Kvitnes konsert på Kulturfabrikken i Kristiansund, og med seg har han Trond Helge Johnsen, melder Kulturfabrikken.

Henning Kvitnes markerte sin inntreden i 60 årene med sitt kritikerroste album «60 runder rundt sola» i 2018. Høsten 2019 gav han ut LIVE-albumet «Sange på Rejse» med sin Danske kollega og venn Poul Krebs. Denne spesielle høsten slipper han igjen flere nye låter.

Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. Konserten i Kulturfabrikken blir ingen mimring i gammel grut, men en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk. Poetisk, melodiøst, rocka, humoristisk og personlig er stikkord – fra en jordnær sangpoet fra helt sørøst i landet – som de siste 10–15 årene har hatt en eventyrlig publikumsoppslutning.

Trond Helge Johnsen er med på konserten som gitarist og sanger, og er en etablert artist med flere år på veien som trubadur. Den 11. september debuterer han som plateartist med egne sanger på albumet «Under Huden».

Historien om Trond Helge Johnsen er både forunderlig og sterk og det kommer godt frem i de personlige og berørende tekstene. Han blir betegnet som et løvetannbarn, en hardhaus som spirer gjennom asfalt og likevel blomstrer tross tøffe oppvekstforhold og problemer i ungdomstiden. Men det var før det.

Trond Helge blir i dag hyllet av fremstående norske kolleger som omtaler han som en fantastisk formidler – en artist de tror på. På konserten vil han fremføre noen av sangene på albumet som kommer i september.

Sist gutta spilte i Kristiansund var under Operafestukene til forhåndsutsolgt hus og stormende jubel.

– Denne gang blir det i Kulturfabrikken til begrenset antall seter grunnet covid-19 tiltak. Først til mølla, skriver Kulturfabrikken.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse