fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
12 august 2020 15:19
Martin Ødegaard er på ferie hjemme i Drammen og ble søndag sett på tribunen i kampen mellom Strømsgodset og Sandefjord.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Martin Ødegaard er på ferie hjemme i Drammen og ble søndag sett på tribunen i kampen mellom Strømsgodset og Sandefjord.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Onsdag kveld bekreftet Real Sociedad at Martin Ødegaard (21) spiller for Real Madrid den kommende fotballsesongen.

Onsdag var nordmannen utelatt fra Real Sociedads oversikt over de 30 spillerne som senere denne uken skal starte opptreningen til neste sesong.

Samtidig ble han også fjernet fra spilleroversikten på klubbens nettsted, noe Drammens Tidende var tidlig ute med å melde.

Noen timere senere la klubben ut meldingen som bekreftet det alt har pekt mot i de siste dagene på sine egne hjemmesider.

Klubben hyller Ødegaard med egen video på lagets YouTube-kanal, og de bruker også store ord i pressemeldingen som er lagt ut på hjemmesiden.

- Vi vil aldri glemme det han har gjort for oss i denne uforglemmelige sesongen. Martin vil bli husket med stor kjærlighet hos alle i klubben, heter det blant annet.

I utgangspunktet skulle Ødegaard ha vært lånt ut til Real Sociedad i to sesonger, men det stopper etter ett år.

Ombestemte seg

Sportsavisen Mundo Deportivo , som følger Real Sociedad tett, skriver at Real Sociedad skal ha blitt overrumplet og sjokkert av at Real Madrid valgte å beholde Ødegaard i troppen kommende sesong.

Real Madrid-trener Zinédine Zidanes beslutning om å holde på nordmannen skal ha blitt tatt etter at storklubben røk ut av mesterligaen sist helg.

Selv om man hele tiden visste at det fantes en mulighet for at Real Madrid kunne hente Ødegaard hjem etter ett år, skal forståelsen i Real Sociedad ha vært at storklubben ville holde ord og la ham spille ytterligere en sesong på utlån.

– Det virker umulig å fortsette (lånet), sier en ikke navngitt leder i Real Sociedad til Mundo Deportivo.

Overbevist i telefonsamtale

Med andre ord så klubben på Ødegaard som tapt etter ett års lån, og nå er det klart at han om ganske kort tid blir å se på sesongoppkjøring i Madrid.

Ifølge Mundo Deportivo ble Martin Ødegaard oppringt av Zinédine Zidane mens han er på ferie hjemme i Drammen, og stjernetreneren skal ha overbevist nordmannen om å spille for klubben som eier ham framover. Ødegaard kom til Real Madrid i 2015 og har vært leid ut de siste fire sesongene.

Real Sociedad vurderer nå angivelig om klubben skal gå løs på neste sesong uten en erstatning for Ødegaard. Det kan være aktuelt å leie inn den unge midtbanespilleren Óscar Rodríguez (22) fra Real Madrid.

Seriespillet i Spania starter opp igjen 12. september. Real Sociedad opplyser at spillerne skal testes for koronavirus fredag, mens de gjennomfører den først treningsøkta lørdag.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Hei KSU.no! Ser at dette er ein redaksonell artikkel. Sidan politiske opponentar ikkje får uttale seg i denne artikkelen reknar eg ...
Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug 1 dager siden Ferjer og forurensning
Ja batteri drift er og blir ulønnsomt ikke bare det, ferjene kan ikke brukes til annet som å tas ut ...
Asgeir Fosnavåg 1 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
For fleire år attende vart eg klar over Sves private kamp om å få kyststamvegen vår til å gå via ...
Jan Rune Haukvik 2 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
@jon ingar eikSå du vet heller ikke hvordan disse to prosjektene finansieres helt ulikt? 
Roy Gravdehaug 2 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
Vi kan være uenige i mye vi her i fylket, men så dumme tror jeg faktisk ikke Nordmøres befolkning er. ...
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte