Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
12 august 2020 15:19
Del på Facebook
Martin Ødegaard er på ferie hjemme i Drammen og ble søndag sett på tribunen i kampen mellom Strømsgodset og Sandefjord.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Martin Ødegaard er på ferie hjemme i Drammen og ble søndag sett på tribunen i kampen mellom Strømsgodset og Sandefjord.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag kveld bekreftet Real Sociedad at Martin Ødegaard (21) spiller for Real Madrid den kommende fotballsesongen.

Onsdag var nordmannen utelatt fra Real Sociedads oversikt over de 30 spillerne som senere denne uken skal starte opptreningen til neste sesong.

Samtidig ble han også fjernet fra spilleroversikten på klubbens nettsted, noe Drammens Tidende var tidlig ute med å melde.

Noen timere senere la klubben ut meldingen som bekreftet det alt har pekt mot i de siste dagene på sine egne hjemmesider.

Klubben hyller Ødegaard med egen video på lagets YouTube-kanal, og de bruker også store ord i pressemeldingen som er lagt ut på hjemmesiden.

- Vi vil aldri glemme det han har gjort for oss i denne uforglemmelige sesongen. Martin vil bli husket med stor kjærlighet hos alle i klubben, heter det blant annet.

I utgangspunktet skulle Ødegaard ha vært lånt ut til Real Sociedad i to sesonger, men det stopper etter ett år.

Ombestemte seg

Sportsavisen Mundo Deportivo , som følger Real Sociedad tett, skriver at Real Sociedad skal ha blitt overrumplet og sjokkert av at Real Madrid valgte å beholde Ødegaard i troppen kommende sesong.

Real Madrid-trener Zinédine Zidanes beslutning om å holde på nordmannen skal ha blitt tatt etter at storklubben røk ut av mesterligaen sist helg.

Selv om man hele tiden visste at det fantes en mulighet for at Real Madrid kunne hente Ødegaard hjem etter ett år, skal forståelsen i Real Sociedad ha vært at storklubben ville holde ord og la ham spille ytterligere en sesong på utlån.

– Det virker umulig å fortsette (lånet), sier en ikke navngitt leder i Real Sociedad til Mundo Deportivo.

Overbevist i telefonsamtale

Med andre ord så klubben på Ødegaard som tapt etter ett års lån, og nå er det klart at han om ganske kort tid blir å se på sesongoppkjøring i Madrid.

Ifølge Mundo Deportivo ble Martin Ødegaard oppringt av Zinédine Zidane mens han er på ferie hjemme i Drammen, og stjernetreneren skal ha overbevist nordmannen om å spille for klubben som eier ham framover. Ødegaard kom til Real Madrid i 2015 og har vært leid ut de siste fire sesongene.

Real Sociedad vurderer nå angivelig om klubben skal gå løs på neste sesong uten en erstatning for Ødegaard. Det kan være aktuelt å leie inn den unge midtbanespilleren Óscar Rodríguez (22) fra Real Madrid.

Seriespillet i Spania starter opp igjen 12. september. Real Sociedad opplyser at spillerne skal testes for koronavirus fredag, mens de gjennomfører den først treningsøkta lørdag.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse