fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
18 oktober 2020 20:34
Rosenborgs trener Åge Hareide og assistentdommeren etter det annullerte målet under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Rosenborg på Kristiansund Stadion.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Rosenborgs trener Åge Hareide og assistentdommeren etter det annullerte målet under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Rosenborg på Kristiansund Stadion.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Rosenborg hadde scoret 2,75 mål i snitt i hver eliteseriekamp under Åge Hareide før søndagens bortemøte med Kristiansund. Der ble det full bråstopp og 0-0.

– Null-null og bare tull. Det som skuffer meg aller mest, var at vi var så upresise i pasningsspillet vårt. Da blir det veldig urytmisk og jagende. Da er det vanskelig, sa Hareide etter kampen ifølge Adresseavisen.

Han var tilbake i manesjen som Rosenborg-trener i 3-3-kampen mot Strømsgodset 13. september. Siden da har Rosenborg tre strake seirer i eliteserien, og hvittrøyene har scoret 11 mål på de fire kampene Hareide har ledet laget.

Mot Kristiansund virket det målsnittet å være langt unna. De to formlagene, som begge var i flytsonen før landslagspausen, nullet hverandre fullstendig ut. Dermed ble kampen en tam affære.

– Vi er ikke fornøyde med 0-0, men dette er ikke et dårlig resultat når vi kommer hit. Det er litt skuffende at vi skaper så få sjanser, vi må bruke dødballene bedre, vi fikk ti cornere tror jeg, men vi må få dem inn, sa RBK-stopper Hólmar Örn Eyjólfsson til Dplay.

Null avslutninger på mål

Sjansestatistikken viste etter kampen at lagene knapt hadde kommet til en ordentlig sjanse. Rosenborg hadde ikke en eneste avslutning på mål.

Trøndernes største sjanse kom i avslutningsminuttene da innbytter Pål André Helland fyrte løs fra 16 meter, men ballen gikk over mål.

Nærmest for KBK var Liridon Kalludra som fyrte av gårde et skudd ti minutter ut i andre omgang, men det gikk rett på André Hansen i RBK-buret.

Rosenborg misbrukte dermed muligheten til å passere Molde i kampen om andreplassen. Molde har fortsatt ett poeng til gode ned til RBK. Kristiansund følger på fjerdeplass, fire poeng bak Rosenborg, men kan bli forbigått av Vålerenga seinere søndag.

Omstridte dommeravgjørelser

Begge lag mente de hadde grunn til å være misfornøyde med dommeren søndag. Rosenborg raste da et flott angrep med gode kombinasjoner på høyresiden endte i en omstridt annullering.

Venstreback Pa Konate skled et innlegg i mål, men det ble avvinket for offside. TV-bildene viste at spissen Dino Islamovic sto offsideplassert, men det var ikke lett å se om ballen var innom ham eller ikke på vei til Konate.

Etter hvilen tok Kristiansund over mer av initiativet, uten at det ble en sjansefest av den grunn. Sentralblokka til lagene sto godt og avverget de fleste situasjoner langt før de ble farlige.

Tre minutter før full tid mente Kristiansund-spillerne at de skulle ha straffe da Markus Henriksen rev og slet i motspilleren i feltet. Dommeren vinket imidlertid spillet videre.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Ja, uten tvil, Romsdalsaksen er både klokest, sikrest, og det beste fremtidsrettede oversjøiske prosjektet for samtlige brukere, også utenom Molde, ...
Ikke noe av det som kommer fra den sammeraskete gjengen staurbærere som har makta i Ålesund for tiden bør overraske ...
Om du tenker på miljøet stemmer du selvfølgelig  ikke FRP . Fra FRP sitt partiprogram . lite overlatt til "folket" og ...
Om det er viktig i anleggsfasen er det tydeligvis totalt uinteressant med tanke på trafikken som skal gå på den ...
Hei KSU.no! Ser at dette er ein redaksonell artikkel. Sidan politiske opponentar ikkje får uttale seg i denne artikkelen reknar eg ...
Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug 3 dager siden Ferjer og forurensning
Ja batteri drift er og blir ulønnsomt ikke bare det, ferjene kan ikke brukes til annet som å tas ut ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 16 comments
  • Lars Svein Valderhaug 9 comments
  • Roy Gravdehaug 7 comments
  • Ronny Osvoll 6 comments
  • Rolf Erik Pedersen 5 comments
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte