fbpx
Annonse
Annonse
Kulturfabrikken i Kristiansund. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Kulturfabrikken i Kristiansund. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO

Det har vært svært utfordrende dager for Hege Holten & Co i Kulturfabrikken de siste dagene, men de klarer klarer allikevel å komme med gladnyheter i den vanskelige tiden som særlig kultur-Norge står ovenfor på grunn av koronakrisen. 

I en pressemelding i kveld er det klart at de kommende konsertene med  med Åge, Gunnar og Trondheimsolistene blir gjennomført.

– Det er så godt å si og det varmer våre kultur- og musikkhjerter og kunne komme med denne informasjonen til publikum. Det vil bli fire konserter, to på tirsdag 10. november og to på onsdag 11. november, sier Hege Holten.

– Vi har blitt pålagt å begrense antall gjester til 50 per konsert så dette blir meget eksklusive arrangementer. Det betyr at dere som var raske på labben og er blant de som kjøpte av de 200 første billettene har førsteretten til disse, sier Holten videre.  Kulturfabrikken vil komme med mer info om dette i løpet av lørdag og søndag.

For de som har billetter til den andre konserten vil det bli satt opp ny konsert på nyåret.  

– Det har vært utfordrende for oss, men håper på forståelse for dette. Vi skal komme oss gjennom dette sammen. Tiltakene som må gjennomføres er vi dessverre ikke herre over men vi søker til enhver tid å gjøre det aller beste ut av den utfordrende situasjonen vi er inne i, sier Hege Holten videre.

Team Kulturfabrikken er også takknemlige for Åges ekte ståpåvilje og glød for å kunne gjennomføre sin kommende konsert. – Et samarbeid som har varmet, sier Hege.

Ellers oppfordrer vi alle våre gjester til å følge gjeldende smittevernsregler. – Er du i dårlig form,  bli hjemme.

– Konserten med Sigvart Dagsland jobber vi med og håper å kunne informere om en løsning også på dette arrangementet. Følg med, avslutter Hege Holten fra Kulturfabrikken.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte