fbpx
Annonse
Annonse
Moldes trener Erling Moe og Erling Knudtzon under klubbens siste eliteseriekamp for året lørdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Moldes trener Erling Moe og Erling Knudtzon under klubbens siste eliteseriekamp for året lørdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Molde Fotballklubb er ilagt et forelegg på 50.000 kroner for to brudd på smittevernloven. Det melder Møre og Romsdals politidistrikt.

Det var etter MFKs serieavslutning lørdag at regelbruddene fant sted. 14 personer utenfor lagets kohort var innom et internt arrangement. Molde-laget var da fortsatt i karantene etter hjemkomsten fra en europaligakamp i Østerrike 10. desember.

I en pressemelding peker politiet på at markeringen på Moldes stadion ble holdt med 35 personer til stede, men covid-19-forskriften setter en grense på 20 personer for slike private sammenkomster.

– Ved fastsettelsen av foreleggets størrelse er det lagt vekt på at Molde Fotballklubb har kontaktet helsemyndigheter og politi etter arrangementet for å forebygge skadevirkninger av lovbruddet, sier politiadvokat Anders Skorpen-Trøen i Møre og Romsdal politidistrikt.

Mandag beklaget Molde helgens hendelse på det sterkeste.

– Spillerne fikk mat, og dessverre ble det også servert alkohol. Utpå kvelden kom det folk inn som ikke tilhørte denne kohorten, og det er her vi må legge oss helt flate og beklage. Dette skal ikke skje, sa Molde-direktør Ole Erik Stavrum til Romsdals Budstikke og understrekte at dette skjedde etter at han selv hadde forlatt sammenkomsten.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte