Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
22 januar 2021 14:13
Martin Ødegaard skal være på vei til Arsenal. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Martin Ødegaard skal være på vei til Arsenal. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Martin Ødegaard skal ha bestemt seg for at han ønsker en utlånsavtale med Premier League-klubben Arsenal.

Det melder flere spanske medier, blant dem Diario Vasco og AS.

Diario Vasco holder til i San Sebastian, byen der Ødegaards tidligere klubb Real Sociedad holder til. Så sent som torsdag sa den spanske fotballeksperten Guillem Balague til BBC at Ødegaards foretrukne valg var en retur til «La Real».

Lokalavisen, som følger klubben tett, hevder imidlertid at det ikke blir noe av. Fredag kommer det i stedet meldinger om at nordmannen kommer til å ende i Arsenal.

Det er i så fall snakk om en låneavtale.

Vil ikke styrke Sociedad

Fotballeksperten Guillem Balague sier til BBC fredag at Real Madrid skal ha vendt tommelen ned for en avtale med Real Sociedad fordi hovedstadsklubben ikke ønsker å forsterke La Liga-rivalen.

– Klubbene kjemper om det samme (Champions League-plasser). Det vil ikke gi mening å låne ham ut til Real Sociedad og styrke dem, sier Balague til den britiske allmennkringkasteren.

Ødegaard har de siste dagene vært satt i forbindelse med Arsenal. Overfor TV 2 bekrefter landslagssjef Ståle Solbakken at han snakket med drammenseren mandag. Der ble han orientert om situasjonen.

Til kanalen svarer Solbakken følgende på hva en Arsenal-avtale vil kunne innebære for Ødegaard:

– Jeg tror fortsatt at det ville blitt kamper på ham i Real Madrid. Så får vi se hva dette ender med. Det viktigste for meg er ikke om det blir Arsenal, Real Sociedad, Real Madrid eller en annen klubb. Det viktigste for meg er at han spiller regelmessig. Det håper og tror jeg han vil gjøre framover.

Ikke med i troppen

Arsenal-manager Mikel Arteta ble konfrontert med den påståtte interessen for den norske landslagsprofilen onsdag. Spanjolen svarte med at han ikke ville snakke om enkeltspillere.

Spekulasjonene rundt Ødegaards framtid eksploderte tirsdag kveld da han ikke var tatt med i Real-troppen til onsdagens cupkamp mot Alcoyano. De fleste tett på storklubben så ikke det komme.

Senere på kvelden skrev Marca at Ødegaard har bedt Zidane om å bli leid ut allerede denne måneden for å få spilletid. Artikkelen var signert av storavisens mest anerkjente Real-reporter.

Sevilla er også blitt nevnt som en mulig ny arbeidsgiver for nordmannen.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 2 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte