Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
27 januar 2021 13:40
Varaordfører i Kristiansund kommune, Berit Frey, overrekker blomster til Helge Hegerberg. Foto: Kristiansund kommune
Varaordfører i Kristiansund kommune, Berit Frey, overrekker blomster til Helge Hegerberg. Foto: Kristiansund kommune

Olje- og energiutvalget gratulerer Helge Hegerberg med ny jobb i Møre og Romsdal Fylkeskommunen. Der skal han jobbe med  et langsiktig omstillingsprogram for eksportnæringene i Møre og Romsdal. Han har ett års permisjon fra Kristiansund kommune.

Fylkestinget vedtok våren 2020 å øke innsatsen på langsiktig omstilling av næringslivet, med særlig vekt på eksportnæringene, som er svært viktige for sysselsetting og verdiskaping i fylket.

– Hegerberg har opparbeidet seg solid kunnskap om næringslivet gjennom sitt virke som næringslivsjournalist og som rådgiver olje og energi i Kristiansund kommune. Han er analytisk, strategisk, samarbeiders- og løysingsorientert. I tillegg er han en nettverksbygger, og vi er svært glade for å få ham med på laget, sier næringssjef Bergljot Landsted.

På lang sikt skal satsingen bidra til å styrke Møre og Romsdals næringspolitiske posisjon, omdømme og attraktivitet. Prosjektet skal søke samarbeid og deltagelse også i nasjonale og internasjonale programmer.

– Prosjektet er viktig, og det er en utfordring for meg å bli en del av den langsiktige omstillingen av rammebetingelsene for eksportnæringene. Jeg ønsker å spille på lag med ressursene i fylkeskommunen og med bransjer, klynger og institusjoner ute i regionen. Vi skaper lokalt og konkurrerer globalt, sier Helge Hegerberg.

Helge Hegerberg har lang fartstid som journalist og redaktør i avishus og redaksjoner rundt om i landet. Fra 2013 har han vært rådgiver for olje og energi i Kristiansund kommune. Han har også skrevet flere bøker om næringshistorie.

Prosjektlederstillingen er et engasjement i ett år, med mulighet for forlengelse, opplyser fylkeskommunen.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 2 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte