Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
26 februar 2021 06:05
Del på Facebook
Foto: Matthias Schrader / AP / NTB
Foto: Matthias Schrader / AP / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, fredag 26. februar.

Ski-VM fortsetter – norske gullsjanser

VM i nordiske grener på ski er i gang i tyske Oberstdorf, og i dag er det to medaljeøvelser. Norge er medaljekandidat i begge øvelsene.

Først ut er kombinertgutta, som hopper i normalbakken klokken 10.15 og går løs på en 10-kilometer i langrennssporet klokken 16. Jarl Magnus Riiber er en gullfavoritt, mens Jens Lurås Oftebro, Jørgen Graabak, Espen Bjørnstad og Espen Andersen er øvrige norske deltakere. I sist VM endte denne øvelsen med gull til Riiber.

Klokken 17 er det klart for kvinnenes lagkonkurranse i hoppbakken. Maren Lundby, Silje Opseth, Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørseth er på Norges lag. Norge tok bronsen i forrige VM.

Høring om Equinors pengebruk

Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget holder høring om tapene Equinor har hatt i USA og selskapets virksomhet i Angola. Målet er å få avklart hvordan Olje- og energidepartementet har fulgt opp intensjonene i eierskapsmeldingen.

Sittende olje- og energiminister Tina Bru (H) og hennes forgjengere Terje Søviknes (Frp) og Tord Lien (Frp) møter i høringen, noe også konsernsjef Anders Opedal og Equinors styreleder Jon Erik Reinhardsen gjør.

Moldes neste motstander i Europa trekkes

Europaligaens åttedelsfinaler blir trukket av Det europeiske fotballforbundet (Uefa) klokken 13.

Der blir det klart hvem Molde møter i åttedelsfinalen, etter at moldenserne sensasjonelt tok seg videre på bekostning av tyske Hoffenheim torsdag.

Ingen norske lag har kommet så langt i europaligaen tidligere.

Ett år siden Norges første koronatilfelle

Det er i dag ett år siden koronaviruset for første gang ble påvist i Norge, da en kvinne i Tromsø testet positivt etter å ha vært på reise til Kina.

Biden til kriseherjede Texas

USAs president Joe Biden besøker Houston i Texas, delstaten som har vært rammet av ekstremkulde og kraftig snøfall. Texas ble erklært som et katastrofeområde etter det uvanlige vinterværet forrige uke.

Biden har med seg kona, førstedame Jill Biden, på turen til Texas.

Ny vaksine kan bli godkjent i USA

Det amerikanske legemiddeltilsynet FDA skal diskutere om det er grunnlag til å anbefale koronavaksinen til Johnson & Johnson.

FDA mener vaksinen er trygg og gir effektiv beskyttelse mot korona, og det er ventet at den kan bli godkjent kort tid etter at FDAs uavhengige rådgivere har lagt fram sine konklusjoner i dag.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 8 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
De som ønsker å stoppe Møreaksen, bør ha tenkt gjennom alternativene. Hvordan mener de fylkeskommunen skal finansiere fergefritt til Aukra ...
Terje Sundsbø 8 timer siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrSom eksempel på flaskehalser viser du til veier der trafikken går nærmest uhindret og gratis 24 timer i døgnet. Er ...
Denne bekymringen for fylkesøkonomien er berettiget. Som lokalpolitiker som har vært vara i samferdselsutvalget har jeg fulgt økonomien i fylket ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøFlaskehalsar som er inne er forbi Veblungsnres, Brustuglia på E136,  3 bruer på RV70, E39 Volda til Ørsta. I tillegg ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrEn flaskehals er en trafikkhindring. Og her er ferger utvilsomt den virkelig store flaskehalsen. Hva mener du en flaskehals er?Jeg ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøDu veit inderlig vel kva ein flaskehals er.Kva er ditt forslag til korleis Noreg skal nå klimamåla sine?Frank Sve fikk ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse