Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
26 februar 2021 06:05
Foto: Matthias Schrader / AP / NTB
Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, fredag 26. februar.

Ski-VM fortsetter – norske gullsjanser

VM i nordiske grener på ski er i gang i tyske Oberstdorf, og i dag er det to medaljeøvelser. Norge er medaljekandidat i begge øvelsene.

Først ut er kombinertgutta, som hopper i normalbakken klokken 10.15 og går løs på en 10-kilometer i langrennssporet klokken 16. Jarl Magnus Riiber er en gullfavoritt, mens Jens Lurås Oftebro, Jørgen Graabak, Espen Bjørnstad og Espen Andersen er øvrige norske deltakere. I sist VM endte denne øvelsen med gull til Riiber.

Klokken 17 er det klart for kvinnenes lagkonkurranse i hoppbakken. Maren Lundby, Silje Opseth, Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørseth er på Norges lag. Norge tok bronsen i forrige VM.

Høring om Equinors pengebruk

Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget holder høring om tapene Equinor har hatt i USA og selskapets virksomhet i Angola. Målet er å få avklart hvordan Olje- og energidepartementet har fulgt opp intensjonene i eierskapsmeldingen.

Sittende olje- og energiminister Tina Bru (H) og hennes forgjengere Terje Søviknes (Frp) og Tord Lien (Frp) møter i høringen, noe også konsernsjef Anders Opedal og Equinors styreleder Jon Erik Reinhardsen gjør.

Moldes neste motstander i Europa trekkes

Europaligaens åttedelsfinaler blir trukket av Det europeiske fotballforbundet (Uefa) klokken 13.

Der blir det klart hvem Molde møter i åttedelsfinalen, etter at moldenserne sensasjonelt tok seg videre på bekostning av tyske Hoffenheim torsdag.

Ingen norske lag har kommet så langt i europaligaen tidligere.

Ett år siden Norges første koronatilfelle

Det er i dag ett år siden koronaviruset for første gang ble påvist i Norge, da en kvinne i Tromsø testet positivt etter å ha vært på reise til Kina.

Biden til kriseherjede Texas

USAs president Joe Biden besøker Houston i Texas, delstaten som har vært rammet av ekstremkulde og kraftig snøfall. Texas ble erklært som et katastrofeområde etter det uvanlige vinterværet forrige uke.

Biden har med seg kona, førstedame Jill Biden, på turen til Texas.

Ny vaksine kan bli godkjent i USA

Det amerikanske legemiddeltilsynet FDA skal diskutere om det er grunnlag til å anbefale koronavaksinen til Johnson & Johnson.

FDA mener vaksinen er trygg og gir effektiv beskyttelse mot korona, og det er ventet at den kan bli godkjent kort tid etter at FDAs uavhengige rådgivere har lagt fram sine konklusjoner i dag.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 14 timer siden Rbnett: Stopp Nav-flyttingen til Kristiansund
Vi kan støtte Molde på dette, men kun dersom Moldenserne greier å bidra til at sykehuset i Kristiansund opprettholdes.
Her er det ingen sammenheng mellom sitatet til Christensen og konklusjonen som Tønnesen trekker. Sammenslåingen var begrunnet med billigere lokaler, ...
Vidar Hölm 20 timer siden Regionspørsmålet arkiveres – endelig!
Ja ser jo de jubler i molde over sine kjære naboer i nord. Nå får de NAV kontoret fra Kristiansund. ...
Vidar Hölm 20 timer siden Bypakken – bompenger til evig tid?
Bruk blinklys i rundkjøringer og lag rundkjøring i Dalekrysset og i Norges mest snodige kryss, Rensvikkrysset ,så er dere i ...
70% av befolkningen i Kristiansund driter i hvilket fylke de tilhører og flertallet av de som har en mening stortrives ...
@Terje G. FinnøyFor flertallet av de som krysser Romsdalsfjorden er Møreaksen raskest. Det er kun 25% av de som krysser Romsdalsfjorden som ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte