Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
16 mars 2021 10:03
Del på Facebook
Kulturfabrikken under «Red Alert»-aksjonen. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Kulturfabrikken under «Red Alert»-aksjonen. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er heldigvis lite smitte i Kristiansund og Kulturfabrikken kan presentere en imponerende uke tross alt, melder Kulturfabrikken.

– Når denne uken har cirka 500 mennesker fått oppleve konserter på Kulturfabrikken. Det er et lyspunkt i det hele, skriver Kulturfabrikken.

«Bærre Bjarne» solo på Kulturfabrikken

Tirsdag 16. mars kommer Bjarne Brøndbo alene til Kulturfabrikken. Konserten er nesten utsolgt til de 100 tillatte plassene.

Publikum kan forvente seg musikk samt historien til en av våre mest populære artister. Bjarne Brøndbo får vist et stort repertoar i solokonserten og showet han har kalt «Bærre Bjarne». Brøndbo sier det er «Et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.»

Bjarne deler fortellinger fra eget liv, barndom, ungdomstid, papparollen og selvfølgelig D.D.E, pakket inn i et musikalsk teppe med folkekjære låter som Vinsjan På Kaia, Konfirmasjonsdressen, Som splintra speil, Det fine vi hadd sammen og flere. Det blir en intim tirsdagskveld med kun 100 mennesker i salen.

Lun Torsdag og gjenhør med gamle Eagles-låter

Lun Torsdag er ment å være en månedlig happening på Kulturfabrikken. Aftenens band 18. mars består denne gang av Simon Kongshaug på trommer og Kyrre Sætran på bass som grunnkomp. Inn fra siden kommer Marcus Flemmen og Odin Landbakk som tar med seg Haakon Landbakk der de tolker Eagles slik de gjorde med stor suksess i gruppen Young Eagles for noen år siden.

Dette blir et kort, sjeldent og spennende gjenhør med tre av gutta. Ellers kommer Jan Terje Sager inn som gjest i eget show og blir med på en solid økt sammen med resten av gjengen. Bandet vil også spille typiske flerstemte korlåter fra artister som Crosby, Stills & Nash samt The Byrds og mange andre lune slägere.

– Dette blir koselig. Dette blir lunt. Det blir nok en Lun Torsdag på Kulturfabrikken.

Knut Marius med to utsolgte konserter fredag

Konsertene som skulle være i januar ble avlyst og måtte spres utover vinteren i stedet. De første to konsertene kommer førstkommende fredag og er begge utsolgte, opplyser Kulturfabrikken. De siste to spilles 9. april.

Knut Marius viste alle hvem som er Norges ultimate entertainer da han vant Stjernekamp. Det ble vill jubel på Knut Marius turnéstart i januar i Molde og i Sunndal.

– Både publikum, arrangører og pressen var fra seg av begeistring. Publikum gråt.

Terje Tysland med forhåndsutsolgt konsert lørdag

Også veteranen Terje Tysland fikk sin konsert avlyst av pandemien, og siste andel av de som sitter inne med billetter får endelig brukt den på lørdag.

– Terje Tysland gleder seg enormt til å komme tilbake til fylkets beste livescene.

Søndagsjam avslutter en stor uke på Kulturfabrikken

Søndagsjammen, der byens musikere møtes en gang i måneden, kan endelig samle seg til samspill igjen. Dette er virkelig etterlengtet, og det er alltid mye folk på jam. Åpen scene ledes av Kyrre Sætran.

– Ofte mye folk, trivsel og god stemning. Fri inngang, men begrenset antall plasser, opplyser Kulturfabrikken.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 14 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøFylkeskommunen har adskillig flere "alvorlige" (som du skriver) problemer enn Møreaksen å ta seg av.  Særinteressene i Møreaksen har splittet ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Naturvernforbundet deltok som tilhøyrar på konferansen vel vitande at dette var lobbyverksemd.Vi var der for å plukke opp styringssignal, først ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEnten det er Stortinget si samansetning, eller det er meir eller mindre nøytrale meiningsmålingar så er det til sjuande og ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrStortinget er ikke basert på meningsmålinger, men på valgresultat. Partiene Høyre, Senterpartiet, Venstre, KrF og Arbeiderpartiet prioriterte Møreaksen under NTP-behandlingen ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse