Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
30 juni 2021 20:35
Del på Facebook
Kristiansunds keeper Sean McDermott redder straffespark til Tromsø-spiller Kent-Are Antonsen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
Kristiansunds keeper Sean McDermott redder straffespark til Tromsø-spiller Kent-Are Antonsen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tromsø hadde Kristiansund på gaffelen, men gjestene kjempet seg til 0-0 på Alfheim onsdag. Kent-Are Antonsen misbrukte en straffe i 2. omgang.

Dermed venter TIL fremdeles på årets første hjemmeseier. Fem kamper har gitt to uavgjort og tre tap, men onsdag burde det ene poenget blitt til tre.

Antonsen kunne ha ordnet det da TIL fikk straffe etter litt over en time. I stedet så han Kristiansund-målvakten Sean McDermott gå riktig vei og redde forsøket.

– Jeg beholdt roen, og deretter slo instinktet inn. Gutta gjorde en fantastisk innsats i dag, og vi skal være fornøyde med poenget vi tok, sa McDermott til Discovery.

Vertene fikk muligheten fra krittmerket etter at Amin Askar hadde vært borti ballen med hånden.

Tidvis utspilt

Før pause var TIL klart best. Kristiansund ble tvunget dypt ned i banen i lange strekk, og til tider ble gjestene utspilt. August Mikkelsen sto tidlig bak hjemmelagets to største sjanser i omgangen.

Den ene kom på en heading etter seks minutter. Forsøket var hardt, men McDermott sto i veien. Kvarteret senere greide sisteskansen så vidt å slå Mikkelsens skudd til corner.

– Jeg må sette slike muligheter. Særlig den på hodet skal sitte, for det var en stor sjanse, sa Mikkelsen i pausen.

20-åringen måtte byttes ut etter en hoftesmell på tampen av oppgjøret.

– Jeg skjønte tidlig at jeg måtte ut. Vi får satse på at det blir bra igjen allerede til helgen, sa unggutten.

To fornøyde trenere

Med uavgjort har Tromsø gått tre strake kamper uten seier. Laget har plukket ni poeng i comebacksesongen i Eliteserien så langt. Det holder til en 13.-plass.

– Først og fremst er jeg fornøyd med at vi gjør mye bra i store deler av kampen. Vi skulle gjerne ha dyttet ballen over mållinja, men dette var bedre enn våre to siste kamper, sa Tromsø-trener Gaute Helstrup til Discovery.

Kristiansund er tabelltreer med 17 poeng. Tidligere i sommer toppet laget tabellen etter fem strake seirer, men siden er det blitt tre poengtap på rappen.

– Jeg er veldig fornøyd med å holde nullen. Vi vet at det er tøffe arenaer vi besøker i Eliteserien, og Tromsø er et godt lag. De er vanskelige å demme opp for, og noen ganger må man gå i kjelleren. Vi viste en fantastisk laginnsats på en tøff dag, sa KBK-trener Christian Michelsen.

Til helgen venter det nye kamper i Eliteserien. Søndag skal TIL opp mot Haugesund på bortebane, mens Kristiansund tar imot et Brann-lag i poengnød dagen etter.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse