Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
06 august 2021 09:08
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær går for gull i Premier League etter sommerens kjøpefest. Foto: Rui Vieira / AP / NTB
Ole Gunnar Solskjær går for gull i Premier League etter sommerens kjøpefest. Foto: Rui Vieira / AP / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær er strålende fornøyd med sommerens storsigneringer og fornyet kontrakt med Manchester United. Nå har han tro på et etterlengtet seriegull.

– Jeg vil heller være optimist og ta feil, enn å være pessimist og få rett. Selvsagt kan disse spillerne klare det, sier Solskjær i et intervju med ESPN.

De røde djevlene har allerede signert Jadon Sancho, mens Raphaël Varane er i Manchester for å fullføre en medisinsk sjekk og skrive under denne uken. Duoen skal ikke være klare til å starte i serieåpningen mot Leeds 14. august, men Solskjær forteller at han håper de kan bidra fra benken.

EM-stjerner som Harry Maguire, Luke Shaw og Paul Pogba skal derimot være aktuelle til å starte mot Leeds.

Merker presset

I intervjuet skryter Solskjær av Pogba, som stadig ryktes vekk. Nordmannen kaller ham «en positiv gutt» og har tro på at franskmannens framtid er i Manchester.

Manchester United er også Solskjærs framtid. Nordmannen signerte nylig en kontrakt som varer til sommeren 2024. Likevel kan man aldri sitte helt trygt i sjefsstolen i en av verdens største klubber.

– Man føler presset hele tiden, og det handler om ansvaret jeg har. Vi har millioner av fans, og ansvaret mitt er å skaffe resultater, sier Solskjær, som er klar på at det betyr å vinne trofeer.

Tross all framgangen i Manchester United etter at nordmannen tok over, har klubben fortsatt ikke vunnet et trofé under Solskjær.

Lingard blir?

2.-plass i Premier League og en finale i europaligaen forrige sesong viser at klubben nærmer seg, mener Solskjær, som håper en sterkere stall kan bidra til at klubben kan gå hele veien kommende sesong.

– Vi trenger friske og raske spillere i april og mai. Ved å forsterke oss med Jesse Lingard tilbake, Jadon Sancho inn og Anthony Martial skadefri igjen, gir det oss mye mer å jobbe med, sier Solskjær.

Lingard spilte nesten ikke for Manchester United forrige sesong, ble lånt ut til West Ham i siste halvdel av sesongen og imponerte stort for «The Hammers».

London-klubben håpet på å kunne signere ham permanent, men det meste tyder på at mannen med 29 landskamper for England vil få sjansen igjen i Solskjærs United.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse