Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
16 september 2021 08:42
Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre jubler på partiets valgvake mandag. Flere i kulturlivet reagerer kraftig på politikere de mener ikke overholdt smittevernreglene valgkvelden. Foto: Javad Parsa / NTB
Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre jubler på partiets valgvake mandag. Flere i kulturlivet reagerer kraftig på politikere de mener ikke overholdt smittevernreglene valgkvelden. Foto: Javad Parsa / NTB

Mange kulturprofiler har reagert sterkt på bilder av lite avstand, ingen munnbind og klemming fra partienes valgvaker denne uka.

I et Facebook-innlegg fra lydtekniker Andre Trebbi, som VG har omtalt, heter det at «alle oppfører seg som om pandemien er over, mens kulturen fremdeles lever under knallharde restriksjoner. Det er rett og slett ikke greit lengre».

Bård Tufte Johansen, Trine Rein og Bjarte Hjelmeland er blant dem som har delt innlegget. Komiker Terje Sporsem påpeker på Facebook at han blant annet kun får opptre for rundt 200 personer, og at publikum må bruke munnbind, sitte i kohorter og enkelte steder ikke får ta med drikke inn i salen.

– Da blir man litt oppgitt av dette, skriver han.

Lignende irritasjon er uttrykt i kommentarinnlegg i blant annet Medier24 og Stavanger Aftenblad onsdag.

Særlig seansene der Arbeiderpartiet feiret valgseieren, og partileder Jonas Gahr Støres gåtur fra Youngstorget til Stortinget, har fått hard medfart i kommentarartiklene.

Kommunikasjonssjef Ingrid Langerud i Arbeiderpartiet sier til VG at alle smittevernregler ble fulgt både på valgvaken og i forkant.

– Alle som var til stede var forhåndsregistrert og måtte vise grønt koronasertifikat ved inngangen. Vi fulgte også alle regler når det gjelder antall og avstand mellom bordene. Samt at det bare var alkoholservering ved bordene. Men det er klart – gledesscener var ikke til å unngå på en kveld som dette og på bildene synes det jo ikke de grønne koronasertifikatene, sier Langerud.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 6 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 1 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 1 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte