Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
30 januar 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Geir Olsen / NTB
Foto: Geir Olsen / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, søndag 30. januar.

Klassikeren Marcialonga går av stabelen

Marit Bjørgen hadde Marcialonga som et av hovedmålene denne sesongen, men på grunn av koronasmitte må hun stå over det prestisjetunge langløpet i dag. Til start stiller derimot blant andre Laila Kveli, Anikken Gjerde Alnæs, Emilie Fleten, Stian Hoelgaard, Tord Asle Gjerdalen, Andreas Nygaard, Herman Paus, Morten Eide Pedersen og Kasper Stadaas – som alle ligger inne på topp ti sammenlagt i Ski Classics.

Israels president til Emiratene

Israels president Isaac Herzog besøker De forente arabiske emirater. Det er første gang en israelsk president besøker Emiratene. De to landene normaliserte forholdet i 2020.

50 år siden «Bloody Sunday»

30. januar 1972 drepte britiske soldater 13 katolske demonstranter under en protestmarsj i Londonderry i Nord-Irland, en hendelse som for ettertiden er blitt kjent som «Bloody Sunday». 50-årsdagen markeres i dag.

annonse

Valg i Portugal

Meningsmålinger viser at Sosialistpartiet ligger an til gjenvalg i Portugal, der det er valg på nasjonalforsamling i dag. Valget ble utlyst da statsminister António Costa ikke fikk støtte til statsbudsjettet fra to støttepartier på venstresiden.

Ruter setter opp prisene

Fra i dag blir det dyrere å reise kollektiv i Oslo og omegn. Ruter hever blant annet voksenprisen på enkeltbilletter i sone 1 med 1 krone til 39 kroner, og for tilsvarende månedskort øker prisen med 19 kroner til 814 kroner.

Verdens tøffeste travløp

Den norske hesten Rebella Matters stiller til start i Prix d'Amérique på Hippodrome de Vincennes i Paris. Førstepremien er vel 5 millioner kroner i løpet, som regnes som det hardeste av alle innen trav.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 6 minutter siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 15 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte