Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Redaksjonen
Artikkel
17 mars 2023 09:26
Del på Facebook
Foto: Mona Nordøy
Foto: Mona Nordøy

Etter at nyheten om Lynnis comeback ble sluppet har ikke støvet rukket å legge seg før vi kan dele nok en stor nyhet, skriver Kulturfabrikken i en pressemelding.

Flere nordmørske stjerner kommer tilbake, og nå er det Lynnis barndomsvenner i Dance With a Stranger som melder at de kommer til Kulturfabrikken fredag 9. juni.

annonse

Våre evigunge helter i Dance With A Stranger har de siste årene gjennomført mange konserter, og ikke minst mange festivaljobber, som har gitt mersmak!

– Nå kommer de hjem til Kulturfabrikken. Sist de var her for 2 år siden spilte de for redusert koronakapasitet, men denne gang åpner vi hele huset til storkonsert, skriver Kulturfabrikken.

Hits på hits

Fra scenen vil du få hiter som «Everyone Needs a Friend», «The Invisible Man», «Dance With A Stranger» og flere av de mer ukjente låtene i «ny» innpakning.

annonse

Bandets gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125.000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemann-pris. Etter flere pauser opp gjennom har bandet hatt flere comeback, og hver gang har gleden og energien over å spille live kommet tilbake.

Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen fra både presse og publikum viser at de rett og slett er i en særklasse.

– Her bør publikum kjenne sin besøkelsestid for å oppleve stemningen – for en fest! På Kulturfabrikken fredag 9. juni, skriver Kulturfabrikken.

Billetter er i salg fra i dag fredag 17. mars klokken 09.00.

annonse

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 12 timer siden Skandalene fra Frp omkring Møreaksen
Pressen fungerer som sandkassen til den privatpraktiserende stortingspolitikeren fra Frp, som kontinuerlig sprer om seg med «fake news» om Møreaksen, ...
Hva sier løgneren som bevisst, og mot bedre vitende, kontinuerlig forsøker å villede folket til å tro at Møreaksen er ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 2 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte