Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
18 mars 2023 17:03
Del på Facebook
Foto: Jon Eeg / NTB
Foto: Jon Eeg / NTB

Både Lynni Treekrem og vi på Kulturfabrikken er helt himmelfalne av responsen på konserten 2. november, skriver Kulturfabrikken i en pressemelding.

Oppdatert 21.03.2023: – Billettene til ekstrakonserten ble lagt ut lørdag 18. mars og ble utsolgt samme kveld, skriver Kulturfabrikken i en kommentar tirsdag.

annonse

– Den ble solgt ut samme dag som den ble lagt ut. Vi vil gjerne at flere skal få være med på dette, skriver Kulturfabrikken.

– Det er så hyggelig og motiverende at vi nå legger ut en ekstrakonsert fredag 3. november. Billettene ble lagt ut for salg i dag klokken 16.00. Logg inn og kjøp, skriver Kulturfabrikken.

annonse

Lynni Treekrem ble født i Seattle og flyttet med familien til Kristiansund der hun vokste opp sammen med barndomsvennene Frode Alnæs og Øyvind Elgenes.

Lynni fikk sitt endelige gjennombrudd med «Engler i sneen» i 1991 i duetten med Jonas Fjeld. Samme året kom hennes debutplate «Ut i vind» som inneholdt selvskrevne tekster. Mange av dem ble godt kjent over hele landet gjennom radioen – spesielt «Mexico» – og det «å smør på brødskiva di sjøl» ble et kjent begrep, særlig da Team Antonsen brukte den i sitt humorprogram på NRK i 2004. Platen inneholdt flere klassikere som «Vi e på vei» samt Lynnis flotte versjon av «Veit et sted».

Sammen med Steinar Albrigtsen og Henning Kvitnes ga hun ut et album med Kris Kristofferson-sanger på norsk – «Falne engler» i 1999. Lynni har alltid elsket å turnere, og har gjort det over hele landet.

– Nå er hun endelig tilbake etter mange år borte fra rampelyset. Møt Lynni med den magiske stemmen på Kulturfabrikken. Himmel og hav som vi gleder oss, avslutter Kulturfabrikken.

annonse

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 12 timer siden Skandalene fra Frp omkring Møreaksen
Pressen fungerer som sandkassen til den privatpraktiserende stortingspolitikeren fra Frp, som kontinuerlig sprer om seg med «fake news» om Møreaksen, ...
Hva sier løgneren som bevisst, og mot bedre vitende, kontinuerlig forsøker å villede folket til å tro at Møreaksen er ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 2 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte