Annonse
Maritime House viderefører det velrenommerte selskapet Malo Transport. De moderne, spesialbygde bilene får en ny profilering.
Maritime House viderefører det velrenommerte selskapet Malo Transport. De moderne, spesialbygde bilene får en ny profilering.

For å øke fotfestet innen havbruksnæringen, har gründerne bak Maritime House AS i Kristiansund har kjøpt 100% av selskapet T. Malo Transport AS. Med brønnbåten Reflex i sin portefølge, vil dette gi synergieffekter med nisjetransport på land og på sjø.

Malo Transport sine lastebiler har det mest avanserte utstyret i markedet for rask og sikker transport av levende fisk. Alle vogntogene er godkjent av mattilsynet. Derfor vil vi også fortsette med kjøp/ salg av villfanget leppefisk fra Sør-Norge, samt transport av annen type levende fisk med lastebil.

Det er et sterkt fokus i selskapet på høy servicegrad og kvalitet. De ansatte har gode rutiner for kvalitetssikring av operasjoner på sjø og land.

«Gamle og nye kunder ønskes velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat», sier styreleder, Jonas Holm.

«Vi viderefører selskapet som er Norges eldste for transport av levendefisk på vei. Og vi styrer nå en flåte bestående av 6 moderne vogntog og 1 brønnbåt for frakt av levendefisk», sier daglig leder, Yngve Nordhaug.

T. Malo Transport, under tidligere ledelse av Terje Malo, har en solid og lang historikk i bransjen med transport av levendefisk. Den gode driften og merkenavnet skal vi nå forvalte og bygge videre på.

Alle bilene 1401 2018 THSeks modere vogntog og en brønnbåt vil gi synergieffekter for nisjetransport av levende fisk på land og sjø.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Relevant innhold

Annonse