Annonse
Annonse
Det nye skiltet som er satt opp på Gassverktomta i kristiansund, som viser involverte virksomheter i utbyggingsprosjektet av Kranaskjæret..
Det nye skiltet som er satt opp på Gassverktomta i kristiansund, som viser involverte virksomheter i utbyggingsprosjektet av Kranaskjæret..

Utbyggingen av Kranaskjæret i Kristiansund er et fantastisk positivt prosjekt som skal være med på skape et levende kystkultursenter, med gjestehavn og andre servicefasiliteter for byens innbyggere og tilreisende. Prosjektet er i gang og det er planlagt å ønske publikum velkommen i løpet av sommeren 2018.

I samarbeid med Streambird Pro som leverandør av strømmetjenesten, dekker vi prosjektet sekund for sekund inntil det er ferdig. Streamingtjenesten er muliggjort ved støtte fra hovedsponsorene Talgø MøreTre og SpareBank 1 Nordvest.

For tiden er prosjektet  utpreget "sesongarbeid"  ved at en er avhengig av lavvann for å kunne gjøre ferdig det forberedende grunnarbeidet. I uken som har vært, er det derfor utført mye arbeid på ettermiddag og kveld. I neste uke derimot er det planlagt støping av fundamenter i form av mursøyler, før arbeidet med å montere ståldragere og at det det kan legges fast dekke på den delen som står under vann på floa. Til uken er det fjære på dagtid.

Vi vil prøve å annonsere hendelser av litt større betydning på forhånd. I perioder hvor det skjer lite på selve skjæret, vil vi også i perioder vise andre deler av vår flotte by. Kanskje når Hurtigruta legger til på Devoldholmen, en fin solnedgang med de siste stråler over Freikollen og så videre. Følg med. 

Vi vil også samarbeide med Facebooksiden - Vi bygger Kranaskjæret - som frekvent oppdateres med både bilder og video.

Her kan du se siden med et større livebilde, artikkeloversikter  for aktuelle - og historiske artikler om Kranaskjæret og annen relevant info.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte