Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
08 januar 2019 08:53
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær kan til helgen slette en av Manchester United-legenden Matt Busbys rekorder. Foto: Owen Humphreys / PA / AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær kan til helgen slette en av Manchester United-legenden Matt Busbys rekorder. Foto: Owen Humphreys / PA / AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Solskjær tenker ikke på rekordknusing.

Ole Gunnar Solskjær kan bli førstemann i Manchester Uniteds historie til å vinne sine seks første kamper som manager. Selv bryr han seg ikke om rekordjakten.

Kristiansunderen har fått en pangstart på vikarjobben i United. Fem kamper har gitt like mange seier og den sterke målscoren 16-3.

Solskjær tangerte sist lørdag en 73 år gammel klubbrekord med 2-0-seieren over Reading i FA-cupen. I 1946 vant legenden Matt Busby sine fem første tellende kamper som Manchester United-manager.

Ser ikke bakover

Søndag kan Solskjær passere skotten og ha rekorden for seg selv, men akkurat det er ikke noe som opptar nordmannen i forberedelsene til den svært vriene bortekampen mot Tottenham på Wembley.

– Jeg bryr meg ikke om det. Ikke nå. Om 20 år setter jeg meg kanskje ned og ser på eventuelle rekorder jeg har. Så lenge jeg er i denne jobben, ser jeg aldri bakover på hva jeg har gjort på den måten. Aldri, sier Solskjær, ifølge Daily Telegraph.

annonse

Manchester United lader i disse dager opp til helgens storkamp med en treningsleir i varme Dubai.

Storkamper i vente

Sent mandag kveld ble det klart at Solskjærs menn møter Arsenal på bortebane i neste runde i FA-cupen. Det betyr at United allerede om to og en halv uke må danke ut en av de andre favorittene for å holde cupdrømmen i live.

FA-cupen er Manchester Uniteds soleklart største troféhåp denne sesongen. I ligacupen ble det exit allerede i september, mens rødtrøyene for lengst er avhengt i Premier League-toppen.

United-suksess hele veien i mesterligaen er høyst tvilsomt. Allerede i åttedelsfinalen venter knalltøff motstand i form av Paris Saint-Germain. Første kamp mot de franske favorittene går på Old Trafford 12. februar.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 14 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 23 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
@Dag Robert BjørsholMøreaksen er listet blant de mest lønnsomme veiprosjektene i NTP. Folk flest, dvs. over 62% i vårt fylke, har stemt ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte