Annonse

Høstens Dansegalla Høstens Dansegalla

Ole Gunnar Solskjær kan til helgen slette en av Manchester United-legenden Matt Busbys rekorder. Foto: Owen Humphreys / PA / AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær kan til helgen slette en av Manchester United-legenden Matt Busbys rekorder. Foto: Owen Humphreys / PA / AP / NTB scanpix

Solskjær tenker ikke på rekordknusing.

Ole Gunnar Solskjær kan bli førstemann i Manchester Uniteds historie til å vinne sine seks første kamper som manager. Selv bryr han seg ikke om rekordjakten.

Kristiansunderen har fått en pangstart på vikarjobben i United. Fem kamper har gitt like mange seier og den sterke målscoren 16-3.

Solskjær tangerte sist lørdag en 73 år gammel klubbrekord med 2-0-seieren over Reading i FA-cupen. I 1946 vant legenden Matt Busby sine fem første tellende kamper som Manchester United-manager.

Ser ikke bakover

Søndag kan Solskjær passere skotten og ha rekorden for seg selv, men akkurat det er ikke noe som opptar nordmannen i forberedelsene til den svært vriene bortekampen mot Tottenham på Wembley.

– Jeg bryr meg ikke om det. Ikke nå. Om 20 år setter jeg meg kanskje ned og ser på eventuelle rekorder jeg har. Så lenge jeg er i denne jobben, ser jeg aldri bakover på hva jeg har gjort på den måten. Aldri, sier Solskjær, ifølge Daily Telegraph.

Manchester United lader i disse dager opp til helgens storkamp med en treningsleir i varme Dubai.

Storkamper i vente

Sent mandag kveld ble det klart at Solskjærs menn møter Arsenal på bortebane i neste runde i FA-cupen. Det betyr at United allerede om to og en halv uke må danke ut en av de andre favorittene for å holde cupdrømmen i live.

FA-cupen er Manchester Uniteds soleklart største troféhåp denne sesongen. I ligacupen ble det exit allerede i september, mens rødtrøyene for lengst er avhengt i Premier League-toppen.

United-suksess hele veien i mesterligaen er høyst tvilsomt. Allerede i åttedelsfinalen venter knalltøff motstand i form av Paris Saint-Germain. Første kamp mot de franske favorittene går på Old Trafford 12. februar.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse

Rastarkalvspelet 980 x 300 Rastarkalvspelet 320 x 200

Annonse

Rastarkalvspelet 980 x 300 Rastarkalvspelet 320 x 200

Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte