Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
08 januar 2019 08:53
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær kan til helgen slette en av Manchester United-legenden Matt Busbys rekorder. Foto: Owen Humphreys / PA / AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær kan til helgen slette en av Manchester United-legenden Matt Busbys rekorder. Foto: Owen Humphreys / PA / AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Solskjær tenker ikke på rekordknusing.

Ole Gunnar Solskjær kan bli førstemann i Manchester Uniteds historie til å vinne sine seks første kamper som manager. Selv bryr han seg ikke om rekordjakten.

Kristiansunderen har fått en pangstart på vikarjobben i United. Fem kamper har gitt like mange seier og den sterke målscoren 16-3.

Solskjær tangerte sist lørdag en 73 år gammel klubbrekord med 2-0-seieren over Reading i FA-cupen. I 1946 vant legenden Matt Busby sine fem første tellende kamper som Manchester United-manager.

Ser ikke bakover

Søndag kan Solskjær passere skotten og ha rekorden for seg selv, men akkurat det er ikke noe som opptar nordmannen i forberedelsene til den svært vriene bortekampen mot Tottenham på Wembley.

– Jeg bryr meg ikke om det. Ikke nå. Om 20 år setter jeg meg kanskje ned og ser på eventuelle rekorder jeg har. Så lenge jeg er i denne jobben, ser jeg aldri bakover på hva jeg har gjort på den måten. Aldri, sier Solskjær, ifølge Daily Telegraph.

Manchester United lader i disse dager opp til helgens storkamp med en treningsleir i varme Dubai.

Storkamper i vente

Sent mandag kveld ble det klart at Solskjærs menn møter Arsenal på bortebane i neste runde i FA-cupen. Det betyr at United allerede om to og en halv uke må danke ut en av de andre favorittene for å holde cupdrømmen i live.

FA-cupen er Manchester Uniteds soleklart største troféhåp denne sesongen. I ligacupen ble det exit allerede i september, mens rødtrøyene for lengst er avhengt i Premier League-toppen.

United-suksess hele veien i mesterligaen er høyst tvilsomt. Allerede i åttedelsfinalen venter knalltøff motstand i form av Paris Saint-Germain. Første kamp mot de franske favorittene går på Old Trafford 12. februar.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse