Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
01 april 2019 07:30
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oppdatering 01.04.2019 kl. 18:28

Denne artikkelen var KSU.NOs aprilspøk i 2019. Begge personer ble kontaktet og godkjente spøken på forhånd. Sitatet fra Torgeir Dahl på hans planlagte og snart forestående behandling på Kristiansund sykehus, er sågar ekte. Sporty gjort av begge herrene Dahl å stille opp.

Torgeir DahlTorgeir Dahl, i dag ordfører i Molde, tar over sjefsstolen i Vestbase og blir Kristiansunder fra november 2019. Foto: Høyre

Torgeir Dahl, ordfører i Molde har takket ja til å ta over stafettpinnen etter Alf Dahl på Vestbase. Tidligere rykter om dette ble verifisert direkte fra både Torgeir Dahl og Alf Dahl per telefon i går kveld.

Ordfører Dahl ønsker å prøve noe helt nytt og ser frem til å sitte i sjefsstolen på Vestbase fra november i 2019. Han mener han har mye å tilføre både innen ledelse og strategi, og ønsker å utvikle Norsea Vestbase sitt konsept videre.

– Jeg har kjøpt hus på Draget i Kristiansund og har også hatt god dialog med lokallaget i Kristiansund Høyre, sier Torgeir Dahl. Jeg kommer nok ikke med på lokallagets kommuneliste til valget denne gang, men hvem vet, kanskje stiller jeg til valg som mulig ordførerkandidat i Kristiansund i 2023, sier Dahl og smiler bredt.

– Jeg håper også sykehusstriden og brannen i fylket er slukket før jeg begynner i jobben, sier han og blir mer alvorlig.

Vi kommer tilbake med et dybdeintervju av Torgeir Dahl senere i uken, angående den svært vanskelige og utfordrende situasjonen som er skapt i fylket, etter styrevedtaket i Helse Møre og Romsdal om å legge ned fødetilbudet i Kristiansund. 

Rent kortsiktig er jeg også litt spent på hva som møter meg når jeg skal på behandling på Kristiansund sykehus i neste uke. Erfaringene har i hovedsak vært gode ved tidligere besøk, men det hender at jeg har fått noen klare meldinger, avslutter Torgeir Dahl.

dahl alfAlf Dahl, direktør i Norsea Vestbase. Foto: Privat

Vi har tidligere vært kjent med at nåværende sjef på Vestbase, Alf Dahl, har blitt tilbudt en internasjonal stilling i NorseaGroup med base i Stavanger. Han begynner i denne jobben i november og blir altså avløst av Torgeir Dahl.

I en kort kommentar til KSU.NO fra Alf Dahl, som befinner seg på utenlandsreise, bekrefter også han at det er Torgeir Dahl som overtar hans stilling på Vestbase. Han sier videre at han ser frem til nye utfordringer i konsernet NorseaGroup som stadig vokser internasjonalt i nye marked både geografisk og innenfor nye virksomhetsområder.

– Jeg vil også bli en meget flittig bruker av Kristiansund Lufthavn, Kvernberget, da jeg fremdeles har tenkt å ha bostedsadresse i Kristiansund, avslutter Alf Dahl til KSU.NO.

Ønsk Torgeir Dahl og Alf Dahl lykke til i skjemaet under

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse