Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
25 november 2019 21:23
Del på Facebook
Kristiansunds keeper Sean McDermott, kåret til KBKs bestemann av Per Erik Hoem, takker supporterne for støtten etter eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Kristiansund på Aspmyra stadion. Kampen endte 3–0. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
Kristiansunds keeper Sean McDermott, kåret til KBKs bestemann av Per Erik Hoem, takker supporterne for støtten etter eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Kristiansund på Aspmyra stadion. Kampen endte 3–0. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Bodø/Glimt–KBK: 3–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
En travel kveld for Sean. Slipper inn 3 mål, men redder også mye. KBK sin beste spiller tross tre baklengs.

Bent Sørmo: 2 poeng
Dette var vel det dårligste Sørmo har levert i KBK-trøya. Veldig gavmild med hjemmelagets spillere, og gir nærmeste bort målsjanser gratis. Lite med framover. Byttes etter en knapp time.

Christophe Psyché: 2 poeng
Heller ikke han holder vanlig nivå. Taper uvanlig mange dueller, blant annet på et par av målene. Ikke noen trussel på offensiv dødball denne gangen.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
En av få utespillere som kan få godkjent, selv om også Ulvestad ikke kommer opp mot vanlig nivå. Nå skal det sies at hele forsvaret til KBK har veldig dårlige vilkår da Glimts spillere nesten spaserer gjennom den sentrale midtbanen til KBK gang på gang.

Christoffer Aasbak: 2 poeng
Sliter veldig med førsteforsvarsjobben og Glimt får legge foran mål alt for lett alt for mange ganger. Ikke mye med offensivt. Heller ikke dødballer holder vanlig høy standard.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Hvorfor KBK lar de to indreløperne til Glimt (Evjen og Saltnes) ligge tilnærmelsesvis upresset i mellomrommet mellom forsvar og midtbane i hele kampen er vanskelig å forstå. Andreas blir liggende alene uten å få hjelp og sliter. Brukbar kontroll med ball hvor han har tatt store steg i år.

Jesper Strand Isaksen: 2 poeng
Har noen fine offensive initiativ innledningsvis, men får problemer med å demme opp for Glimt på midten. Ellers ikke veldig synlig. Byttes etter 70 minutter.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Samme som Jesper, sliter med å finne posisjonen når KBK ikke har ballen. Prøver som vanlig å få til ting med ballen, men lykkes lite. Byttes ut det siste kvarteret. 

Sondre Sørli: 2 poeng
Møter en rask og god back, og klarer aldri å komme forbi på siden. Blir løpende mye hjemover, noe som ikke er styrken hans.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Står bak de mest vellykkede tilløpene KBK har, spesielt i første omgang. Men også han sliter defensivt i møtet med blant annet en god og offensiv høyreback.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Jobber og sliter som han alltid gjør. Men det blir mest med forsøkene mot sterke forsvarere. Blir også rimelig alene der oppe.

Aliou Coly: 3 poeng
Kommer inn for Sørmo og gjør en god jobb. Det blir tettere på høyresiden etter hans innbytte.

Pål Erik Ulvestad kommer inn for Isaksen. Prøver å bidra til å skape mer balanse på midten, men det blir vanskelig når kampen i realiteten avgjøres straks han kommer inn. Samme med Diop som kommer inn for Liri. Det burde kanskje vært tatt grep tidligere her, men man møter et godt hjemmelag som har et høyt tempo i spillet sitt. Det så ut til at KBK denne gangen ikke klarte å følge, når Glimt satt skikkelig fart. I tillegg taper KBK masse dueller foran eget mål, og det er lenge siden det har skjedd.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 9 timer siden Når utredninger er systematisk feil
@Terje SundsbøHar du lest den interessante innstillinga frå Transport- og kommunikasjonskomiteen som skal opp i Stortinget i morgon. Ja, der vil ...
Terje Sundsbø 10 timer siden Når utredninger er systematisk feil
Helge Orten (H) bekrefter at Fergefri E39 og Møreaksen skal framskyndes i NTP ved et regjeringsskifte neste år. Frp har ...
Hans-Peter Kaaresen 16 timer siden Er Møreaksen vegen til valgseier for Høyre?
Helge Orten og Høyre sender partiet ned mot bunnivå ved neste valg.  Godt hjulpet av Torgeir Dahl og Erna Solberg.
Takk for at du deler fra en opprivende episode og du har mer enn 100% rett, helseforetaket har ingen problem ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Når utredninger er systematisk feil
@Terje SundsbøDet er interessant å lese dei forskjellige parti sine kommentarer i Transport- og kommunikasjonskomiteen si behandling av NTP. Det gir eit ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Når utredninger er systematisk feil
@Rolf Erik PedersenDe demokratiske prosessene har i valg på valg gitt flertall for de partier som er for Møreaksen. Derfor er Møreaksen ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse