Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
27 februar 2020 07:07
Del på Facebook
Foto: Joakim Halvorsen / NTB scanpix
Foto: Joakim Halvorsen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene torsdag 27. februar.

Myndighetene diskuterer virussituasjonen

Beredskapsutvalget for biologiske hendelser møtes hos Helsedirektoratet torsdag morgen for å diskutere virussituasjonen fra norsk perspektiv Norge.

Utvalget har medlemmer fra både helsetjenesten med Folkehelseinstituttet, Legemiddelverket, Mattilsynet og Helsedirektoratet og fra Politiet, Forsvaret, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og Utenriksdepartementet.

Fengslingsmøte i Ranheim-saken

To menn i 50- og 60-årsalderen blir torsdag framstilt for varetektsfengsling i Sør-Trøndelag tingrett. De er siktet for å ha etterlatt en annen i hjelpeløs tilstand og for voldtekt.

Mennene ble siktet etter at en 19 år gammel mann tirsdag ble funnet død i et hus på Ranheim i Trondheim. Det var de siktede som varslet politiet om dødsfallet, og de to ble først innbrakt som vitner.

Det norske folk anno 2019 presenteres

Statistisk sentralbyrå (SSB) vil torsdag legger fram nye befolkningstall for hele landet for 2019, med tall ned på regions- og kommunenivå.

Det blir blant annet tall på hvor mange nordmenn vi er nå, samt oppsummeringer på antall fødsler, innvandring, hvilke kommuner og fylker (etter gamle inndelinger) som har fått en nedgang i folketall og aldersfordeling.

Sentrale tall for norsk økonomi

Norges Bank Investment Management presenterer årsrapport for Statens pensjonsfond utland 2019 på en pressekonferanse i Norges Banks lokaler fra klokka 10.

Samtidig holder NHO pressekonferanse om Næringslivets økonomibarometer i Næringslivets Hus. Sjeføkonom Øystein Dørum gjennomgår blant annet bedriftenes markedsutsikter og ansettelses- og investeringsplaner og legger fram oppdaterte anslag for norsk økonomi de nærmeste årene.

Kulturtorsdag for kronprinsparet

Kronprins Haakon åpner i kveld klokka 18 Nasjonalbibliotekets faste utstilling «Opplyst. Glimt fra en kulturhistorie». Kultur- og likestillingsminister Abid Raja holder tale på feståpningen.

Kronprinsesse Mette-Marit besøker i ettermiddag klokka 16 Bærum Røde Kors på Fellesverket i Sandvika. Der skal hun møte unge deltakere og frivillige og få en omvisning på huset, som i fjor hadde 850 frivillige i sving på 100.000 treff med enkeltmennesker fordelt på 20 typer aktiviteter.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 11 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 11 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse