fbpx
Annonse
Annonse
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
Ytring
17 september 2021 08:55
Illustrasjon: Rambøll
Illustrasjon: Rambøll
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Tusen, tusen takk til alle som stemte på FrP i valget, og eg skal love å gjere det eg kan for sakene vi gjekk til valg på.

Innbyggjarane har gjeve klar beskjed, og tilbakemeldinga ikring Møreaksen fekk spesielt Høgre merke rimeleg klart over heile fylket i valget.

At mange av dei 5597 som bur på Aukra og Midsund ynskjer fastlandssamband forstår dei fleste, men det er like lett å forstå at dei 259 641 innbyggjarar som bur i resten av fylket ikkje nødvendigvis ynskjer seg ned på snart 400 m under Romsdalsfjorden, ein gedigen omveg ut på Midsund og 6 rundkøyringar og ei eller anna vegløysing gjennom Molde med Møreaksen.

At eg nærmast har blitt ein folkefiende for Møreaksen klanen der eg på Facebook blir rett og slett trakasert og håna, er ikkje meir enn simpelt og noko som slett ikkje er greit.

Alle klarer å sjå dette på til dømes Møreaksen si Facebook side.

Stiller til dømes vanlige normale innbyggjarar på Midsund og Aukra seg bak dette?

Derfor er eg spesielt glad for at folk flest ikkje aksepterer slik framferd, og gav oss i FrP 22,3% av stemmene i fylket, snart kvar 4 innbyggjar i dette fylket støtta FrP.

Eg skal love at det skal kjempast i Oslo for å stoppe nedbygging av Olje og gassektoren, og at inntektene her i landet ikkje blir skifta ut med utgifter ved greinalaus symbolpolitikk ikring miljø og klima.

Men, eg skal også gjere det eg kan for å stoppe galskapens prosjekt, Møreaksen.

Igjen, tusen takk for alle som stemte FrP, eg skal forsøke å gjere mitt aller beste for Møre og Romsdal og resten av landet dei neste 4 åra på Stortinget.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.
 • Denne kommentaren er avpublisert.
  Rolf Erik Pedersen · 1 måneder siden
  Møreaksen kunne blitt tidenes verste samferdselsprosjekt. 
  Vi må sette vår lit til at Sve klarer å gi resten av Stortinget en faktabasert oppdatering av den greinalause prosessen Møreaksen AS, SVV og politikerne rundt Julsundet har stått bak!
 • Denne kommentaren er avpublisert.
  Sissel Klungsøyr · 1 måneder siden
  Frank Sve har vore ein fighter for den løysinga fleirtalet av innbyggarane i Møre og Romsdal ser ut til å velje. At han kjenner seg som ein "Folkefiende" er berre trist, då enormt mange valde å gi nettopp FS si stemme under valet. - Men Folkedomstolen er nådelaus, og har svært gode vekstvilkår på sosiale medier, som t.d. Facebook. - Er spesielt glad for at FS i dette innlegget påpeiker at slik framferd ikkje er greit. Politikarar har familie, ektefelle og ikkje minst sårbare born som må stå rakrygga i alle stormar, og som heilt sikkert ikkje kjenner att far/mor i dei nådelause karakteristikkane som mange lirar av seg på facebook.

  Vi er heldige som bur i eit land der vi har ytringsfridom, men vi har også eit stort ansvar for korleis vi bruker denne fridomen.  - Sylvi Listhaug og Frank Sve har tålt meir enn dei fleste. Den harde tonen og dei stygge kommentarane har etter kvart ført til at svært mange ikkje orkar å delta i den offentlege debatten, og vi er mange som lurer på korleis både Sylvi og Frank - og ikkje minst familiene deira - maktar å stå opp mot denne trakasseringa. 

  At SL og FS vil gjere sitt  beste for M&R, tvilar eg ikkje eit sekund på. La oss ynskje dei lukke til med den krevjande oppgåva dei har påtatt seg, framfor å rive dei i filler med stygge ord. 
 • Denne kommentaren er avpublisert.
  jon ingar eik · 1 måneder siden
  Veldig godt jobba i fra både FRP, og SV, og ikke minst folket som stemte på oss, og i mot Galskapens Akse, spent på fortsettelsen.
 • Denne kommentaren er avpublisert.
  Lama Vik · 1 måneder siden
  Utruleg at vi har ein folkevalgt på Mørebenken som skal jobbe MOT tidenes samferdselsprosjekt i Møre og Romsdal. Greinalaust!
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 11 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Reknar med at miljøpartiet FRP også ønsker å stoppe miljøverstingene Hafast, Hordfast, Borgundfjordtunnellen også. Frank har verkeleg snudd i miljøsaka ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte