Annonse
Annonse
Arne Grødahl, Kristiansund Arbeiderparti
Ytring
24 november 2021 20:14
Kristiansund sykehus i hjertet av Kristiansund. Foto: Steinar Melby / KSU.NO
Kristiansund sykehus i hjertet av Kristiansund. Foto: Steinar Melby / KSU.NO
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Svar til Geir Gerhard Greger sitt innlegg «Kan kommunen kjøpe sykehusbygget – og leie ut til Aleris eller Volvat?» publisert 24. november 2021.

Flott at Geir engasjerer seg. Det jeg mener mangler er en forståelse for alt som allerede er vedtatt inn i det som nå heter SNR Kristiansund.

For skal det være et poeng med en annen driftsform enn det som er allerede planlagt i Kristiansund så må det komme et fullverdig sykehus. Med føde og akutt. Fødeavdeling er jo allerede vedtatt av Stortinget inn i SNR Kristiansund.

Strengt tatt er mer enn hva et privat tilbud kan komme med allerede på plass i SNR Kristiansund. Med så avansert behandling at ingen private aktører kan konkurrere.

Greger nevnte ortopedisk. De skal fortsette i Kristiansund. Som ansatt i HMR. For å gi et grunnlag for den aktiviteten som blir i Kristiansund så linker jeg slik at alle kan lese

Og så er det noen som sier. Stoler dere på dette. Faktum er at eventuelt overskridelser i bygging på Hjelset kan føre til flere tilbud hos oss i Kristiansund. Og mange forventer overskridelser ser jeg.

Uansett tanken om private tilbud i sykehuskroppen vurderes. Tilbud som ikke drives av det offentlige. Det som er garantert er at det blir et bredt offentlig tilbud i Hermann Døhlens vei. Som det alltid har vært.

Og de fleste av oss har nok også registrert at vi har en ny regjering som ikke inviterer til ytterligere privatisering. Heldigvis.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.
 • Denne kommentaren er avpublisert.
  Geir Gerhard Greger · 7 dager siden
  Hei, Arne.
   
  Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette i Kristiansund. 

  Vi får satse på betydelige overskridelser Arne:) 

  Er det noen som vet om veien til Hjelset skal utvides og belyses ? Kjørte i fra Molde fredags kveld i mørket. Det var ingen hyggelig opplevelse. Regn, våt og svart asfalt, store vogntog i motgående retnings som sendte vann over frontruten min, samt lysene som blendet meg. 

  Med flere hundre som skal pendle frem og tilbake, samt ambulanser i full fart kan jo dette bli skummel. 

  Kanskje det bør settes opp gratisbusser for de ansatte som går i skytteltrafikk begge veier når sykehuset står ferdig ? 

  Geir 

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 7 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Det er jo nettopp det norske politikere vil. Især AP. Som står bak helseforetaksmodellen. Bygge ned det norske helsevesenet og ...
Vidar Hölm 7 dager siden Næringskonferanse på Smøla
Håper fastlandsforbindelse var et av temaene. 
Petter E. Olsen 8 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
Kan Dahl & Co begynne å se på en fastlandsforbindelse via undersjøisk tunnel i området Aukra-Hollingsholmen? Det er sjødybder godt ...
Espen Heitmann 8 dager siden Ap halverer fergetakstene, Frp sutrer
Det er bra nå Kjølmoen, denne kampen tapte du da nesten doblet fergetakstene og skapte fergeopprøret, du klarer ikke og ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte