KSU.NO er et fritt og uavhengig nettmagasin med fokus på Kristiansund og Nordmøre. Derav navnet KSU – som er en mye brukt kortform av Kristiansund.

KSU.NO har ikke koblinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse, og har ingen redaksjonelle føringer fra annonsører eller eiere.

KSU.NO har stor takhøyde og vi har knyttet til oss en rekke personer som leverer kronikker og debattinnlegg på fast basis i tillegg til kommentatorer på forskjellige felt og emner.

Har du noe på hjertet, ønsker du være fast kommentator/kronikør eller bidra på annen måte, hører vi svært gjerne fra deg.

KSU.NO legger ut saker åpent og tilgjengelig for alle, men det koster å levere gratis dekning. Vi setter derfor stor pris på alle økonomiske bidrag til KSU.NO. Du kan gi et bidrag til KSU.NO med Vipps til 614043 Tusen takk!

Ønsker du å bidra med tips eller leserinnlegg og foto til «Dagens bilde», så sender du det til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Redaksjonelt arbeid, tilrettelegging, drift og videreutvikling utføres av NettStudio AS.

Kontaktinformasjon

KSU.NO
v/NettStudio AS
Verkstedveien 11
6517 Kristiansund N

Ansvarlig redaktør: Steinar Melby (telefon 90 64 75 75)

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Annonse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller les mer om annonsering.

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.