Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.

Banner eller digitalt bilag

Våre «vanlige» annonsestørrelser er 1920x588 piksler for desktop og 1440x1080 piksler for mobile enheter. Annonsepriser er basert på antall visninger, annonsestørrelse, plassering og annonsetype.

Annonsetyper omfatter statiske bildeannonser, videoannonser, animasjonsannonser i SVG-format eller HTML-annonser.

I tillegg til bannerannonser kan vi også produsere digitale bilag.

Visningsbasert prismodell

Med en visnings-pris fra NOK 0,40 ekskl. mva. for våre standardannonser, bestemmer du selv hvor lenge og hvor mange visninger du ønsker.

Vi kan også inngå en månedsprisavtale, hvor du garanteres et minimum antall visninger, eller vi kan diskutere en rabattert fast månedspris hvis du ønsker å inngå en lengre avtale. 

Ønsker du å maksimere antall visninger i en måned har vi også løsninger for det.

Avtalebeløp faktureres forskuddsvis.

Stort banner

For enda bedre synlighet tilbyr vi en annonse i større format på desktop i 16:9-format.  Denne har målene 1920x1080 piksler. 

For stort banner er prisen NOK 0,50 ekskl. mva. per visning.

Bannerbytte

Ønsker du å benytte ulike bannertyper i perioden, legger vi inn dette til å begynne med, eller du kan bytte bannersett underveis for kroner 250,– ekskl. mva. pr. bytte.

Dette faktureres samlet etter endt kampanjeperiode.

Publikum på KSU.NO

Annonser er ikke målrettet og går derfor bredt ut til alle våre lesere.

Pr. september 2023 er det en jevn fordeling mellom kjønn, og nettmagasinet har en forholdsvis voksen brukergruppe. Vi når 30.000 brukere pr. mnd. (Googles definisjon av antall brukere) – og har i en grei måned 100.000 sidevisninger (+/–). Vi har ofte  debattinnlegg som treffer utover Kristiansundsregionen og Møre og Romsdal fylke.

Annonseproduksjon

Vi tilbyr produksjon av grafikk, annonser, tekst, animasjon, video og annet som er nødvendig for å sikre optimal eksponering.

Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.