Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.

KSU.NO er et fritt og uavhengig nettmagasin med fokus på Kristiansund og Nordmøre. Derav navnet KSU – som er en mye brukt kortform av Kristiansund.

KSU.NO har ikke koblinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse, og har ingen redaksjonelle føringer fra annonsører eller eiere.

KSU.NO har stor takhøyde og har tilknyttet seg en rekke personer som leverer kronikker og debattinnlegg på fast basis i tillegg til kommentatorer på forskjellige felt og emner. Har du noe på hjertet, ønsker du være fast kommentator/kronikør eller bidra på annen måte, hører vi svært gjerne fra deg.

Ønsker du å bidra med tips, leserinnlegg eller foto til «Nordmørsbilder», så sender du det til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Redaksjonelt arbeid, tilrettelegging, drift og videreutvikling utføres av NettStudio AS.

Retningslinjer for faktasjekk og etiske retningslinjer

KSU.NO arbeider etter faktasjekk og «Etiske regler» nedfelt i:

Retningslinjer for korrigeringer

Feil, beriktigelse, beklagelse og sletting

KSU.NO skal bestrebe seg på at alle opplysninger som publiseres er korrekte, og at innholdet er innenfor rammene av pressens publiseringsregler og lovverkets bestemmelser. Alle medarbeidere i magasinet har et ansvar for å bidra til dette.

I tilfeller hvor redaksjonen blir gjort oppmerksom på feil eller mangler, plikter den å rette opp og eventuelt beklage så raskt det er praktisk mulig. Rettinger, presiseringer og beklagelser er redaktørens ansvar, men skal på forhånd forelegges den eller de journalister som saken gjelder.

Nettpubliserte artikler kan som hovedregel ikke slettes. Redaktøren kan bestemme at artikler skal fjernes hvis det er vesentlige feil i artikkelen. Artiklene legges i disse tilfellene på lukket område.

Informasjon om eierskap og finansiering

Nettmagasinet KSU.NO er initiert -, driftes og videreutvikles av NettStudio AS. KSU.NO legger ut saker åpent og tilgjengelig for alle uten abonnement eller betalingsmur av noe slag. Driften av nettstedet finansieres i stor grad av egeninnsats fra medarbeidere i NettStudio AS og reklameinntekter håndtert av NettStudio AS.  Ønsker du å støtte KSU.NO med en pengegave kan du gjøre det med en Vipps til 614043.

Salgsavdelingen i NettStudio er ansvarlig for annonsesalget på ksu.no.

Det er et fremtidig mål om å skille ut KSU.NOs redaksjonelle del i et eget selskap.

Informasjon om redaksjonsteamet

Ansvarlig redaktør:

  • Steinar Melby. Telefon: + 47 90 64 75 75
    Ansatt i NettStudio AS

Redaksjonsmedarbeider:

  • Kurt Helge Røsand.  Telefon: + 47 92 23 36 50
    Ansatt i NettStudio AS

Kontaktinformasjon

KSU.NO
v/NettStudio AS
Bytesteinen 1
6517 Kristiansund N

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Annonse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller les mer om annonsering.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.