Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Redaksjonen
KSU.no
22 april 2017 16:38
Del på Facebook

pennKSU.NO er laget på dugnad. Har du noe på hjertet og har lyst til å skrive, så er det plass til deg på laget. Vi mener byen og Nordmøre trenger et alternativt talerør med en lav terskel for folk flest til å ytre seg. Penger har vi ikke, men idealisme, teknisk kompetanse, erfaring innen journalistikk og pågangsmot derimot. Har du lyst, evne og kunnskap så stiller vi ubegrenset med spaltemeter til rådighet for deg i avisa vår. Vi ønsker å sette fokus på tema og forhold som gjerne diskuteres mellom folk fleste, men andre aviser ikke vil eller kan ta opp.

Leserinnlegg
I KSU.NO skal det være godt med takhøyde. Vi er inne i en tid hvor valg vi gjør vil definere oss langt inn i fremtiden. Debatten raser på mange felt, men kommer alle frem med sin mening? Har du noe på hjertet så send oss et leserinnlegg.

Kommentator
Har du en spesiell interesse eller spisskompetanse på et felt kan du bli en av våre faste kommentatorer. Enten det er innen politikk, friluftsliv, sport, næringsliv, båtpuss, sykehussaken, kultur, fotografering eller hva som helst, så er det alltid noen der ute som deler din interesse. Intet emne for smalt og intet for bredt.

Journalist
Vi i KSU.NO har mange års erfaring som journalist, forfatter og andre relevante yrker. For den som eventuelt har lyst å ta pennen fatt og bli «fritidsjournalist» hos oss er det bare å ta kontakt. Er du skrivefør og i tillegg har kompetanse eller interesse for spesielle felt, så vil vi gi hjelp og innføring til å komme i gang.

Idéer?
Har du innspill eller idéer hører vi gjerne fra deg. Er det innhold som mangler? Tekniske tips? Idéer til temasider? Ta kontakt!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.