Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Steinar Melby
Nordmøre 360
11 september 2024 15:00
Del på Facebook

360 interaktivt dronepanorama ved Sætran i Smøla kommune i flott sensommer-/tidlighøstvær den 06. september 2024.

Sætran utgjør et mangfoldig lite sentrum for deler av Smøla, med en særegen sjarm, plassert i vakre omgivelser. Her er flere virksomheter etablert som Brødrene Sætran AS, et godt etablert transportfirma som har servert Smøla og omegn siden 1936. De tilbyr en rekke tjenester innen transport, trefelling, avfallstømming og containerutleie. Videre finner du på tettstedet Smøla Bilservice AS (Mekonomen) som tilbyr et bredt spekter av bilverkstedtjenester og har et godt utvalg av bildeler, Best Smøla bensinstasjon med kiosk og varm-mattilbud.

Flotte Smøla Havfiskesenter er et must for de som er interessert i havfiske og opplevelser til sjøs. Her kan du blant annet delta på havrafting, nyte deilig sjømat og arrangere konferanser i flotte, maritime omgivelser med overnattingstilbud.

Foto: Steinar Melby, NettStudio.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Kartoversikt over 360 panoramabilder over Nordmøre

Tjenesten er utviklet og driftet av NettStudio og Studio400. Nye bilder publiseres frekvent av de erfarne dronepilotene Steinar Melby (NettStudio) og Heine Schjølberg (Studio400). Nye bilder kommer også som en del av nyhetsstrømmen på KSU.NO.