Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Steinar Melby
Nordmøre 360
17 september 2024 15:00
Del på Facebook

360 dronefoto ved E39 og Betna i Heim kommune, en flott sensommerdag den 1. september 2024.

Betna er en koselig grend i Halsa kommune, som nå er en del av Heim kommune, i Trøndelag. Navnet "Betna" kommer fra det gamle norske ordet for "å beite", noe som tyder på at området har vært brukt til beiting av husdyr i lang tid. Betna ligger i et vakkert landskap med skog, fjell og vann. Det er gode muligheter for friluftsliv, som fotturer, fiske og bærplukking. Under arbeidet med å oppgradere veien gjennom Betna ble det funnet spor etter en gammel jernalderbosetning. Dette vitner om at området har vært bebodd i svært lang tid.

Betna er for tiden i fokus på grunn av en stor veiutbygging på E39. Det bygges en ny, moderne vei mellom Betna og Hestnes som vil gi kortere reisetid og bedre trafikksikkerhet på E39. I krysset på Betna fører Landvegen deg til Halsa ferjekai, Haugaskarsvegen mot Surnadal og Gurålivegen videre på E39 eller mot Liabøen og Vågland.

Foto: Steinar Melby, NettStudio

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Kartoversikt over 360 panoramabilder over Nordmøre

Tjenesten er utviklet og driftet av NettStudio og Studio400. Nye bilder publiseres frekvent av de erfarne dronepilotene Steinar Melby (NettStudio) og Heine Schjølberg (Studio400). Nye bilder kommer også som en del av nyhetsstrømmen på KSU.NO.