Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
03 september 2020 05:35
Del på Facebook
Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 3. september.

Mann til sykehus etter knivstikking i Oslo

En mann er sendt til sykehus i Oslo etter å ha blitt knivstukket i ryggen. Det er uklart hvor dette har skjedd, men han ble funnet i Brugata i Oslo sentrum. Han skal ikke være alvorlig skadd.

– Han var så beruset at vi ikke har fått ut av ham noe om hendelsesforløp eller åsted, forteller operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt.

Tyv smadret vindu med stjålet bil

En bilforretning i Fana i Bergen ble utsatt for et smått dramatisk tyveri. Tyven brukte en bil til å knuse seg ut av butikken. En mann i 40-årene er pågrepet.

Den stjålne bilen, en mørkelilla 1999-modell Honda Accord, er fortsatt ikke funnet.

Trump oppfordret folk til å stemme dobbelt

USAs president Donald Trump oppfordret onsdag støttespillere i North Carolina til å stemme både via post og ved valgurnene. Det er ulovlig å stemme dobbelt.

Trump sa at det vil være en god måte å teste om systemene som skal motarbeide valgfusk, er «så gode som de sier at de er», tilsynelatende med henvisning til opposisjonen. Trump har gjentatte ganger forsøkt å undergrave troverdigheten til poststemming, som han påstår er fordelaktig for Demokratene.

Mann alvorlig skadd av hund i Sarpsborg

En mann er fraktet til sykehus etter å ha blitt bitt av sin egen hund i forbindelse med en krangel i Sarpsborg. Han betegnes som alvorlig skadd.

Meldingen om krangelen mellom en mann og en kvinne, som skjedde i sentrum av byen, kom klokka 0.42 natt til torsdag. Hunden løp fra stedet.

Svenskene mister troen på Löfvens koronahåndtering

Andelen svensker som har tillit til statsminister Stefan Löfvens håndtering av koronapandemien, har minket drastisk de siste tre månedene, viser en ny måling.

Målingen, som er utført av Ipsos for Dagens Nyheter , viser at det nå kun er 34 prosent som sier de har tillit til Löfvens koronahåndtering. I mai var andelen 49 prosent. Tilliten til både regjeringen for øvrig og opposisjonen går også ned, skriver avisa.

Minst 60 pågrepet etter demonstrasjoner i Sofia

Mer enn 60 demonstranter er pågrepet etter sammenstøt med politiet under en stor demonstrasjon utenfor parlamentsbygningen i Bulgarias hovedstad Sofia. Flere titalls personer er skadd, både politifolk og demonstranter.

Siden 9. juli har demonstranter krevd at regjeringen går av og at det gjennomføres nyvalg. De anklager koalisjonsregjeringen for korrupsjon og tette bånd til oligarker.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøEg har etterlyst kva trafikkaos som fergene med ÅDT på 2350 skaper i det store bildet.Og trafikken si retning og ...
Terje Sundsbø 3 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrTror du man flytter fergeleiet ut fra sentrum av Molde for moro skyld? Merkostnaden for de fergereisende blir minimal i ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøOg da er vi tilbake til kostnadsaspektet som eg skisserte tidlegare, og matching av frekvens og reisetid. I tillegg til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrLike fullt langt mer håndfast enn dine fabuleringer. Og det skisserer et gjennomførbart alternativ for flytting av fergeleiet ut av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøGjelsvik tenker og vil at SVV skal sjå. Mindre håndfast kan det knapt nok bli når han spela opp preludium til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDet er ikke plass til flere rundkjøringer i sentrum. Vi har allerede en ved Roseby øst, en ved Roseby vest ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse