Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Del på Facebook
Bendik Bye ble kåret til denne rundens beste KBK-spiller av Per Erik Hoem. Kampen mot Viking borte, endte med seier 2-1 til Vålerenga. Her feires Bendik Byes mål. Foto: Carina Johansen / NTB
Bendik Bye ble kåret til denne rundens beste KBK-spiller av Per Erik Hoem. Kampen mot Viking borte, endte med seier 2-1 til Vålerenga. Her feires Bendik Byes mål. Foto: Carina Johansen / NTB
Vålerenga–KBK: 2–1

Spillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Står bak et solid forsvar og gjennomfører en bra kamp. Har et par fine redninger. Brukbar også i feltet. Viser trygghet, som ikke tyder på at han har hatt noen kamper på benken. Det første målet er ikke umulig å ta, men han er dekket, samtidig som et par skritt til siden ville åpnet opp i den motsatte siden. Det skjer fort og er en vanskelig vurdering.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Fremover er en langt fra like aktiv som i fjor, selv om mulighetene nå ligger mer til rette for det med en ekstra mann i midten bak. Er tøff i dueller. Litt unøyaktigheter når det gjelder plassering til tider. Byttes ut det siste kvarteret for å få litt mer offensiv kraft.

Aliou Coly: 3 poeng
Viktig spiller å ha tilbake, tross bare en omgang på banen. Spiller solid med noen skjønnhetsfeil. Virker å være tyngre og ikke å være like godt trent som før, hverken på fart eller styrke. Sannsynligvis grunnet mange skader. Byttes ved pause.

Sebastian Jarl: 4 poeng
Synes å trives veldig godt i forsvaret med tre bak i midten. Bør score når han går opp upresset foran mål og avslutter over. Bakover er han solid, Viser styrke i dueller og holder bra følge på fart. KBK gjennomfører en solid kamp defensivt.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Rolig, solid og duellsterk som vanlig. Også bra med ballen. KBK-forsvaret blir ikke utfordret så mye på fart med den nye formasjonen. Med Ulvestad tilbake så har KBK mange gode valg i midtforsvaret når det gjelder hvem som skal spille sammen med Ulvestad. Det blir kanskje en styrke å få Hopmark lenger opp i banen.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Slår som vanlig mange gode dødballer, spesielt de innover-skrudde fra høyre. Er forholdvis aktiv fremover, men burde fått ballen mye mer. Bakover går det greit. Viking slipper ikke mye gjennom på hans side heller.

Sander Kartum: 3 poeng
Løper enormt mye og intensivt. Men blir til tider veldig upresis med ball. Følger ballen for mye på det første målet, men det skal heller ikke oppstå så store rom bak han innenfor egen 16-meter. Forhåpentligvis er Ulvestad tilbake snart og da skjer ikke sånne ting. Byttes ut de siste ti minuttene.

Amidou Diop: 3 poeng
Sentral og har mye ball sentralt. Kommer borti mye med de lange beina. Lager et rimelig unødvendig straffe på en spiller som er på vei rett ut mot dødlinja. Fortsatt har han dette med å ikke kommer etter når KBK går i angrep. Blir ofte store rom på midtbanen til KBK, som motstanderen utnytter.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Rekker ikke å prege kampen ettersom han må byttes etter i overkant av halvtimen. Ligger tidlig helt på kanten til rødt kort etter et par litt unødvendige trøyeholdinger.

Brynjólfur Willumsson: 4 poeng
Viser flere og flere positive tendenser. Er et bra oppspillspunkt. Har flere gode skudd fra distanse. Mangler dog å få ballen i nettet, forhåpentligvis venter vi på ketchupeffekten. Virker som Bye også trives mye bedre i en duo på topp. Byttes ut de siste minuttene.

Bendik Bye: 4 poeng
KBK sin bestemann for dagen. Scorer et fint mål. Kommer også til flere nesten-muligheter. Løper som vanlig veldig mye, men bør som kollegaen på topp være mer oppmerksom og lukte når det kommer lange baller bakfra. Viking-forsvaret blir knapt forstyrret på baller i bakrom. Byttes ut de siste fem minuttene.

Jesper Isaksen: 3 poeng
Byttes inn og spiller nesten en time. Løper mye og trår til i dueller. Med ball sitter det ikke like bra. Totalt sett en greit gjennomført kamp.

Max Williamsen: 3 poeng
Kommer inn for Coly ved pause. Solid og sterk. Slipper, som resten av forsvaret, ikke til mange sjanser. Venter fortsatt på litt mer offensive tendenser med å ta med seg ballen gjennom førsteleddet til motstanderen. Har en god egenskap der, men kommer sikkert med mer selvtillit.

Amin Askar, Torgil Gjertsen og Mikkel Rakneberg kommer inn i løpet av den siste halvtimen.Spillerbørsansvarlig: Per Erik Hoem

hoem per erik 20170426 193727

Per Erik Hoem (t.v.) er ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO.

Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet.

Foto: Digitalarkivet / TK

annonse

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Hva sier løgneren som bevisst, og mot bedre vitende, kontinuerlig forsøker å villede folket til å tro at Møreaksen er ...
Anne Mari Sandshamn 15 timer siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 1 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
@Terje SundsbøDette er voksen humor det, ikke barnslig slik du ser det :)  Du må aldri bli så voksen at du ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte