Annonse
Annonse
Del på Facebook
Bendik Bye ble kåret til denne rundens beste KBK-spiller av Per Erik Hoem. Kampen mot Viking borte, endte med seier 2-1 til Vålerenga. Her feires Bendik Byes mål. Foto: Carina Johansen / NTB
Bendik Bye ble kåret til denne rundens beste KBK-spiller av Per Erik Hoem. Kampen mot Viking borte, endte med seier 2-1 til Vålerenga. Her feires Bendik Byes mål. Foto: Carina Johansen / NTB
Vålerenga–KBK: 2–1

Spillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Står bak et solid forsvar og gjennomfører en bra kamp. Har et par fine redninger. Brukbar også i feltet.  Viser trygghet, som ikke tyder på at han har hatt noen kamper på benken. Det første målet er ikke umulig å ta, men han er dekket, samtidig som et par skritt til siden ville åpnet opp i den motsatte siden. Det skjer fort og er en vanskelig vurdering.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Fremover er en langt fra like aktiv som i fjor, selv om mulighetene nå ligger mer til rette for det med en ekstra mann i midten bak. Er tøff i dueller. Litt unøyaktigheter når det gjelder plassering til tider. Byttes ut det siste kvarteret for å få litt mer offensiv kraft.

Aliou Coly: 3 poeng
Viktig spiller å ha tilbake, tross bare en omgang på banen. Spiller solid med noen skjønnhetsfeil. Virker å være tyngre og ikke å være like godt trent som før, hverken på fart eller styrke. Sannsynligvis grunnet mange skader. Byttes ved pause.

Sebastian Jarl: 4 poeng
Synes å trives veldig godt i forsvaret med tre bak i midten. Bør score når han går opp upresset foran mål og avslutter over. Bakover er han solid, Viser styrke i dueller og holder bra følge på fart. KBK gjennomfører en solid kamp defensivt.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Rolig, solid og duellsterk som vanlig. Også bra med ballen. KBK-forsvaret blir ikke utfordret så mye på fart med den nye formasjonen. Med Ulvestad tilbake så har KBK mange gode valg i midtforsvaret når det gjelder hvem som skal spille sammen med Ulvestad. Det blir kanskje en styrke å få Hopmark lenger opp i banen.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Slår som vanlig mange gode dødballer, spesielt de innover-skrudde fra høyre. Er forholdvis aktiv fremover, men burde fått ballen mye mer. Bakover går det greit. Viking slipper ikke mye gjennom på hans side heller.

Sander Kartum: 3 poeng
Løper enormt mye og intensivt. Men blir til tider veldig upresis med ball. Følger ballen for mye på det første målet, men det skal heller ikke oppstå så store rom bak han innenfor egen 16-meter. Forhåpentligvis er Ulvestad tilbake snart og da skjer ikke sånne ting. Byttes ut de siste ti minuttene.

Amidou Diop: 3 poeng
Sentral og har mye ball sentralt. Kommer borti mye med de lange beina. Lager et rimelig unødvendig straffe på en spiller som er på vei rett ut mot dødlinja. Fortsatt har han dette med å ikke kommer etter når KBK går i angrep. Blir ofte store rom på midtbanen til KBK, som motstanderen utnytter.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Rekker ikke å prege kampen ettersom han må byttes etter i overkant av halvtimen. Ligger tidlig helt på kanten til rødt kort etter et par litt unødvendige trøyeholdinger.   

Brynjólfur Willumsson:  4 poeng
Viser flere og flere positive tendenser. Er et bra oppspillspunkt. Har flere gode skudd fra distanse. Mangler dog å få ballen i nettet, forhåpentligvis venter vi på ketchupeffekten. Virker som Bye også trives mye bedre i en duo på topp. Byttes ut de siste minuttene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bendik Bye: 4 poeng
KBK sin bestemann for dagen. Scorer et fint mål. Kommer også til flere nesten-muligheter. Løper som vanlig veldig mye, men bør som kollegaen på topp være mer oppmerksom og lukte når det kommer lange baller bakfra. Viking-forsvaret blir knapt forstyrret på baller i bakrom. Byttes ut de siste fem minuttene.

Jesper Isaksen: 3 poeng
Byttes inn og spiller nesten en time. Løper mye og trår til i dueller. Med ball sitter det ikke like bra. Totalt sett en greit gjennomført kamp.

Max Williamsen: 3 poeng
Kommer inn for Coly ved pause. Solid og sterk. Slipper, som resten av forsvaret, ikke til mange sjanser. Venter fortsatt på litt mer offensive tendenser med å ta med seg ballen gjennom førsteleddet til motstanderen. Har en god egenskap der, men kommer sikkert med mer selvtillit.

Amin Askar, Torgil Gjertsen og Mikkel Rakneberg kommer inn i løpet av den siste halvtimen.Spillerbørsansvarlig: Per Erik Hoem

hoem per erik 20170426 193727

Per Erik Hoem (t.v.) er ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO.

Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet.

Foto: Digitalarkivet / TK

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Bjørn Arild Reed Jacobsen 4 timer siden Kunnskapsløse Frank Sve slår til igjen
Å legge seg ut med Rasmussen er ingen enkel oppgave. Der folk synser, tror og påstår uverifiserte "sannheter" møter RR ...
Terje Sundsbø 5 timer siden Hjelset nærmest for store deler av Nordmøre
Når det gjelder selve reisetidene, kan det være greit å benytte relevante målepunkt. Jeg har brukt disse punktene:Hjelset: https://goo.gl/maps/r9DxyE6dAyRWc4Pu6Kristiansund: https://goo.gl/maps/2oE9cz1jA3vn1QEM8Jeg ...
Terje Sundsbø 14 timer siden Hjelset nærmest for store deler av Nordmøre
En oppklaring om nærhet. Hvilket sykehus vil en ambulansesjåfør velge: det som er nærmest i antall kilometer, eller det som ...
Terje Sundsbø 14 timer siden Kunnskapsløse Frank Sve slår til igjen
Siden Frank Sve mener at Romsdalsaksen er et risikofritt alternativ, så må han ha full tillit til de som har ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Hjelset nærmest for store deler av Nordmøre
Om noen savner et lite historisk tilbakeblikk, så kan dette være noe: https://www.tk.no/kritiske-sporsmal-til-ordforer-kjell-neergaard/o/5-51-940257
jon ingar eik 1 dager siden Møreaksen og tillit
SVV har angående lojal, er kun det til seg selv, og sine kameraderi kammerater lokalt, ansvar til jordskjelv, sikkerhet, og ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte