fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
05 mai 2019 20:38
Aliou Coly kom i fokus i oppgjøret mot Tromsø. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Aliou Coly kom i fokus i oppgjøret mot Tromsø. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristiansunds Aliou Coly har vært mye i søkelyset den siste tiden og fikk ikke spille mot Strømsgodset. I 1-0-seieren mot Tromsø stjal han overskriftene på ny.

Senegaleseren var utelatt fra nordmøringenes tropp mot Strømsgodset forrige helg som følge av utenomsportslig fokus. Mot Ranheim sparket 28-åringen mot Aleksander Foosnæs før han etter kampen uttalte at han følte seg forskjellsbehandlet av dommere siden han var afrikaner.

I november plantet Kristiansund-spilleren en albue i Branns Taijo Teniste, og han ble følgelig straffet med tre kampers karantene.

Søndag kveld endte Coly på ny i søkelyset da Tromsøs Juha Pirinen ble liggende på overtid i første omgang. Videobildene viste kontakt mellom Colys albue og Pirinens hode uten at dommer Kristoffer Hagenes fikk med seg noe straffbart.

Forsvarer Coly

Etter kampslutt hadde Kristiansund-trener Christian Michelsen ikke sett situasjonen, men treneren ber Fotball-Norge legge ballen død.

– Vi hadde en veldig god dialog med Aliou etter Ranheim-kampen. Han var ikke med til Godset som en konsekvens, og da var vi ferdig. Nå synes jeg Fotball-Norge bør se litt fremover. Det er episoder i hver kamp, og det er noen som er involvert oftere enn andre. Det handler om spillestil og så videre, men nå må vi legge lokk på saken, sier Michelsen.

– Det er veldig enkelt nå å gå i den fella at alt Coly gjør må følges med lupe for å finne ting. Nå må man slutte, fortsetter KBK-treneren.

Uforskyldt?

I Eurosports studio valgte ekspertpanelet også å frikjenne Coly etter å ha studert bildene nærmere. Men KBK-spillerens oppførsel kommer til å bli diskutert videre.

– Det er mulig han (Pirinen) løper inn i Coly der. Det ville jo vært fryktelig overraskende hvis Coly ikke klarer å holde seg i skinnet, mente Kjetil Rekdal før han konkluderte:

– Han (Pirinen) løper inn i skulderen hans.

Wandberg-skade

Det medisinske apparatet fikk en travel kamp på Kristiansund stadion. Allerede etter halvspilt omgang måtte vertenes Bent Sørmo og gjestenes Artjom Sokol kaste inn håndkleet. Verst var det etter timen da Tromsø-kaptein Simen Wangberg fikk en ekkel vridning i kneet og måtte ut på båre.

Etter sideskiftet var Coly nære med å sende vertene i ledelsen, men skuddforsøket ble avverget av Gudmund Kongshavn. Kvarteret før slutt vartet Morten Gamst Pedersen og Robert Taylor opp med vakkert veggspill, men skuddet ble blokkert.

Like før slutt fikk Marcus Holmgren Pedersen marsjordre da han fratok Thomas Amang en åpenbar scoringsmulighet. Tross frispark i godt posisjon klarte Christoffer Aasbak ikke å overliste Kongshavn.

Overtidsscoring

En rekke skadesituasjoner resulterte i hele sju tilleggsminutter. I overtall utnyttet Christian Michelsens menn tiden best. Med 96 minutter på klokka sendte Meinhard Egilsson Olsen hjemmefansen til himmels da han fyrte av på brystpasningen til Liridon Kalludra.

– Det var en jævla deilig følelse. Det var mange følelser. Å score mitt første eliteseriemål i min andre kamp er noe jeg kommer til å huske, sa matchvinneren fra Færøyene.

Resultatet gjør en lang tur enda lenger for Tromsø. Laget står med fire poeng etter seks kamper, mens Kristiansund har ti.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Dette faller vel naturlig inn med Helge Orten sine planer om å bygge Molderegionen først, for så å bygge resten ...
Martin Louis Hauger 4 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
Forhåpentlig vis aldri :-)
Martin Louis Hauger 4 dager siden Parodien er det Frank Sve som står for!
Nei, parodien er det Helge Orten & co. som står for :-)
Terje Sundsbø 5 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
@Ronny OsvollDu har jo faktisk selv vist hva svaret er på spørsmålet Nye Veier stiller – målsettingen med fergefri E39 er ...
Ronny Osvoll 5 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
@Terje SundsbøFrem mot 2050 kommer 95% av befolkningsveksten på Sunnmøre, så Molde kommer fint unna fremtidige trafikkproblem. Eneste plassen i fylke ...
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte