Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
05 mai 2019 20:38
Aliou Coly kom i fokus i oppgjøret mot Tromsø. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Aliou Coly kom i fokus i oppgjøret mot Tromsø. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristiansunds Aliou Coly har vært mye i søkelyset den siste tiden og fikk ikke spille mot Strømsgodset. I 1-0-seieren mot Tromsø stjal han overskriftene på ny.

Senegaleseren var utelatt fra nordmøringenes tropp mot Strømsgodset forrige helg som følge av utenomsportslig fokus. Mot Ranheim sparket 28-åringen mot Aleksander Foosnæs før han etter kampen uttalte at han følte seg forskjellsbehandlet av dommere siden han var afrikaner.

I november plantet Kristiansund-spilleren en albue i Branns Taijo Teniste, og han ble følgelig straffet med tre kampers karantene.

Søndag kveld endte Coly på ny i søkelyset da Tromsøs Juha Pirinen ble liggende på overtid i første omgang. Videobildene viste kontakt mellom Colys albue og Pirinens hode uten at dommer Kristoffer Hagenes fikk med seg noe straffbart.

Forsvarer Coly

Etter kampslutt hadde Kristiansund-trener Christian Michelsen ikke sett situasjonen, men treneren ber Fotball-Norge legge ballen død.

– Vi hadde en veldig god dialog med Aliou etter Ranheim-kampen. Han var ikke med til Godset som en konsekvens, og da var vi ferdig. Nå synes jeg Fotball-Norge bør se litt fremover. Det er episoder i hver kamp, og det er noen som er involvert oftere enn andre. Det handler om spillestil og så videre, men nå må vi legge lokk på saken, sier Michelsen.

– Det er veldig enkelt nå å gå i den fella at alt Coly gjør må følges med lupe for å finne ting. Nå må man slutte, fortsetter KBK-treneren.

Uforskyldt?

I Eurosports studio valgte ekspertpanelet også å frikjenne Coly etter å ha studert bildene nærmere. Men KBK-spillerens oppførsel kommer til å bli diskutert videre.

– Det er mulig han (Pirinen) løper inn i Coly der. Det ville jo vært fryktelig overraskende hvis Coly ikke klarer å holde seg i skinnet, mente Kjetil Rekdal før han konkluderte:

– Han (Pirinen) løper inn i skulderen hans.

Wandberg-skade

Det medisinske apparatet fikk en travel kamp på Kristiansund stadion. Allerede etter halvspilt omgang måtte vertenes Bent Sørmo og gjestenes Artjom Sokol kaste inn håndkleet. Verst var det etter timen da Tromsø-kaptein Simen Wangberg fikk en ekkel vridning i kneet og måtte ut på båre.

Etter sideskiftet var Coly nære med å sende vertene i ledelsen, men skuddforsøket ble avverget av Gudmund Kongshavn. Kvarteret før slutt vartet Morten Gamst Pedersen og Robert Taylor opp med vakkert veggspill, men skuddet ble blokkert.

Like før slutt fikk Marcus Holmgren Pedersen marsjordre da han fratok Thomas Amang en åpenbar scoringsmulighet. Tross frispark i godt posisjon klarte Christoffer Aasbak ikke å overliste Kongshavn.

Overtidsscoring

En rekke skadesituasjoner resulterte i hele sju tilleggsminutter. I overtall utnyttet Christian Michelsens menn tiden best. Med 96 minutter på klokka sendte Meinhard Egilsson Olsen hjemmefansen til himmels da han fyrte av på brystpasningen til Liridon Kalludra.

– Det var en jævla deilig følelse. Det var mange følelser. Å score mitt første eliteseriemål i min andre kamp er noe jeg kommer til å huske, sa matchvinneren fra Færøyene.

Resultatet gjør en lang tur enda lenger for Tromsø. Laget står med fire poeng etter seks kamper, mens Kristiansund har ti.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 15 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte