Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
07 mai 2019 12:24
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Tromsø: 1–0

En solid gjennomført kamp av KBK med firere til Aliou Coly, Torgil Gjertsen og Liridon Kalludra.

Sean McDermott: 3 poeng
Tromsø setter ikke Sean på de alt for store prøvene. Men er sikker og trygg på det han gjør. Fortsetter på samme sporet som i fjor.

Aliou Coly: 4 poeng
En solid forestilling av dagens kaptein. Starter som midtstopper, men spiller høyreback etter at Sørmo går ut etter 20 minutter. Solid bakover og involvert i mye framover.

Henrik Gjestad: 3 poeng
Kommer inn etter noen og tjue minutter for Sørmo. Gjør en bra kamp som midtstopper. God med ball og vinner de fleste duellene.

Christophe Psyché: 3 poeng
Også han har relativt god kontroll i midtforsvaret. Er blitt en å stole på i hver kamp. Noen unøyaktigheter i pasningsspillet.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Solid kamp igjen. Avverger glimrende den største muligheten til Tromsø med en tackling i siste liten. Litt overmodig enkelte ganger. Mulig dødballen skal slåes som det gjøres, men KBK er ikke en alt for stor trussel på dødball.

Haris Cirak: 3 poeng
En positiv debut av Cirak. Fin ballkontroll og stabiliserer godt. Gjør ikke mange feil med ball og holder jevnt over hele kampen.

Amiduo Diop: 3 poeng
Varierer fortsatt. Misser ballen unødvendig flere ganger. Men er en god stabilisator som vinner mange baller. Har et voldsomt driv med ballen når han kommer i fart.

Liridon Kalludra : 4 poeng
Er involvert i mye offensivt og er god med ball. Målgivende på målet til Olsen, pasning med brystet fra 20 cm over bakken. Jobber godt uten ball.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Skaper mye uro for Tromsø med sine ustanselig driblingsforsøk. Og i dag lykkes med mye av det han prøver på. Har også flere gode avslutningsforsøk. KBK sin bestemann.

Bendik Bye: 3 poeng
Kjemper godt og løper mye. Fine initiativ som vanlig, men ikke like synlig som tidligere kamper. Byttes med Olsen på overtid.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Spiler med stor energi. Går foran og skaper entusiasme. Spiller fram medspillerne noen ganger, men kommer selv ikke til alt for store muligheter foran mål. Byttes det siste kvarteret med Amang.

Thomas Amang spiller det siste kvarteret og viser en voldsom vilje til å invitere i bakrom. Noe som også resulterer i rødt kort for Tromsø. Mannen med det legendariske navnet Meinhard Egilsson Olsen gjør et fantastisk bytte på overtid og scorer et fortjent seiersmål. En solid gjennomført kamp av KBK.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 14 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte