fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
KBK–Tromsø: 1–0

En solid gjennomført kamp av KBK med firere til Aliou Coly, Torgil Gjertsen og Liridon Kalludra.

Sean McDermott: 3 poeng
Tromsø setter ikke Sean på de alt for store prøvene. Men er sikker og trygg på det han gjør. Fortsetter på samme sporet som i fjor.

Aliou Coly: 4 poeng
En solid forestilling av dagens kaptein. Starter som midtstopper, men spiller høyreback etter at Sørmo går ut etter 20 minutter. Solid bakover og involvert i mye framover.

Henrik Gjestad: 3 poeng
Kommer inn etter noen og tjue minutter for Sørmo. Gjør en bra kamp som midtstopper. God med ball og vinner de fleste duellene.

Christophe Psyché: 3 poeng
Også han har relativt god kontroll i midtforsvaret. Er blitt en å stole på i hver kamp. Noen unøyaktigheter i pasningsspillet.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Solid kamp igjen. Avverger glimrende den største muligheten til Tromsø med en tackling i siste liten. Litt overmodig enkelte ganger. Mulig dødballen skal slåes som det gjøres, men KBK er ikke en alt for stor trussel på dødball.

Haris Cirak: 3 poeng
En positiv debut av Cirak. Fin ballkontroll og stabiliserer godt. Gjør ikke mange feil med ball og holder jevnt over hele kampen.

Amiduo Diop: 3 poeng
Varierer fortsatt. Misser ballen unødvendig flere ganger. Men er en god stabilisator som vinner mange baller. Har et voldsomt driv med ballen når han kommer i fart.

Liridon Kalludra : 4 poeng
Er involvert i mye offensivt og er god med ball. Målgivende på målet til Olsen, pasning med brystet fra 20 cm over bakken. Jobber godt uten ball.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Skaper mye uro for Tromsø med sine ustanselig driblingsforsøk. Og i dag lykkes med mye av det han prøver på. Har også flere gode avslutningsforsøk. KBK sin bestemann.

Bendik Bye: 3 poeng
Kjemper godt og løper mye. Fine initiativ som vanlig, men ikke like synlig som tidligere kamper. Byttes med Olsen på overtid.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Spiler med stor energi. Går foran og skaper entusiasme. Spiller fram medspillerne noen ganger, men kommer selv ikke til alt for store muligheter foran mål. Byttes det siste kvarteret med Amang.

Thomas Amang spiller det siste kvarteret og viser en voldsom vilje til å invitere i bakrom. Noe som også resulterer i rødt kort for Tromsø. Mannen med det legendariske navnet Meinhard Egilsson Olsen gjør et fantastisk bytte på overtid og scorer et fortjent seiersmål. En solid gjennomført kamp av KBK.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte