Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
07 mai 2019 12:24
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Tromsø: 1–0

En solid gjennomført kamp av KBK med firere til Aliou Coly, Torgil Gjertsen og Liridon Kalludra.

Sean McDermott: 3 poeng
Tromsø setter ikke Sean på de alt for store prøvene. Men er sikker og trygg på det han gjør. Fortsetter på samme sporet som i fjor.

Aliou Coly: 4 poeng
En solid forestilling av dagens kaptein. Starter som midtstopper, men spiller høyreback etter at Sørmo går ut etter 20 minutter. Solid bakover og involvert i mye framover.

Henrik Gjestad: 3 poeng
Kommer inn etter noen og tjue minutter for Sørmo. Gjør en bra kamp som midtstopper. God med ball og vinner de fleste duellene.

Christophe Psyché: 3 poeng
Også han har relativt god kontroll i midtforsvaret. Er blitt en å stole på i hver kamp. Noen unøyaktigheter i pasningsspillet.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Solid kamp igjen. Avverger glimrende den største muligheten til Tromsø med en tackling i siste liten. Litt overmodig enkelte ganger. Mulig dødballen skal slåes som det gjøres, men KBK er ikke en alt for stor trussel på dødball.

Haris Cirak: 3 poeng
En positiv debut av Cirak. Fin ballkontroll og stabiliserer godt. Gjør ikke mange feil med ball og holder jevnt over hele kampen.

Amiduo Diop: 3 poeng
Varierer fortsatt. Misser ballen unødvendig flere ganger. Men er en god stabilisator som vinner mange baller. Har et voldsomt driv med ballen når han kommer i fart.

Liridon Kalludra : 4 poeng
Er involvert i mye offensivt og er god med ball. Målgivende på målet til Olsen, pasning med brystet fra 20 cm over bakken. Jobber godt uten ball.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Skaper mye uro for Tromsø med sine ustanselig driblingsforsøk. Og i dag lykkes med mye av det han prøver på. Har også flere gode avslutningsforsøk. KBK sin bestemann.

Bendik Bye: 3 poeng
Kjemper godt og løper mye. Fine initiativ som vanlig, men ikke like synlig som tidligere kamper. Byttes med Olsen på overtid.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Spiler med stor energi. Går foran og skaper entusiasme. Spiller fram medspillerne noen ganger, men kommer selv ikke til alt for store muligheter foran mål. Byttes det siste kvarteret med Amang.

Thomas Amang spiller det siste kvarteret og viser en voldsom vilje til å invitere i bakrom. Noe som også resulterer i rødt kort for Tromsø. Mannen med det legendariske navnet Meinhard Egilsson Olsen gjør et fantastisk bytte på overtid og scorer et fortjent seiersmål. En solid gjennomført kamp av KBK.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 16 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrDu tar feil igjen. I din referanse til tallet 1200 sier SVV: «Etter at ny E39 Ørskogfjellet- Vik er ferdig utbygd ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg har aldri snakka om 2050. Det er eit virvar i di boble.Prosentrekning kan eg.Kor unison stemninga er når pengene ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrTidligere har du vist til SVV sin Planbeskrivelse E39 Ørskogfjellet-Vik, og henvist til tallet 1200 som reduksjonen i trafikken ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøÅDT på Ørskogfjellet i vurderingsåret 2021 er ca. 4200 iflg. SVV. Av dette er ein andel på 1200 forventa å ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrJeg registrerer at Naturvernforbundet fortsatt mener at siden trafikken på dagens E39 gjennom Skorgedalen blir redusert med 1200 ÅDT i ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse