Annonse
Annonse
Flyselskapet Norwegian skal igjen være gjenstand for interesse fra spansk-britiske IAG, melder en spansk avis. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Flyselskapet Norwegian skal igjen være gjenstand for interesse fra spansk-britiske IAG, melder en spansk avis. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Den britiske flykjempen IAG avviser påstandene om at flyselskapet skal være klar til å legge inn et bud på 10 milliarder kroner på Norwegian.

Verken IAG eller Norwegian ville bekrefte opplysningene i saken til den spanske avisen Okdiario som skrev at AIG om 15 dager vil være ute av karantenetiden og at det derfor igjen kan legge inn bud på Norwegian. Ifølge avisen, som ikke oppga noen åpen kilde, lød budet på 1.100 millioner euro, omtrent 10,59 milliarder kroner, skriver E24.

Nå avviser IAG påstandene overfor Dagens Næringsliv.

– Vi har sagt at vi ikke lenger er interessert i Norwegian flere ganger de siste månedene. Ingenting har endret seg, sier en pressetalsperson for IAG til DN fredag morgen.

Flyselskapets sjef, Willie Wash, har tidligere sagt at de vil vokse ut fra egen virksomhet og satse videre på IAGs eget lavprisselskap, Level.

I mai i fjor la IAG inn et bud på 350 kroner for hver aksje, og senere et bud på 220 kroner. Siden har Norwegian falt betydelig i pris, og selskapet har også vært gjennom en emisjon.

Aksjekursen for Norwegian steg med 9,57 prosent torsdag. Kursen endte på 40,87 kroner.

Da Oslo Børs åpnet fredag morgen, steg aksjen ytterligere 12,1 prosent til 45,84 kroner. Fredag ettermiddag var oppturen redusert til 7,7 prosent.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte