fbpx
Annonse
Annonse
KBK-spillerne jubler etter 1-0 målet til Liridon Kalludra (midt i bildet) under eliteseriekampen i fotball mellom Mjøndalen og Kristiansund på Consto Arena. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
KBK-spillerne jubler etter 1-0 målet til Liridon Kalludra (midt i bildet) under eliteseriekampen i fotball mellom Mjøndalen og Kristiansund på Consto Arena. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Mjøndalen–KBK: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sergine Mor Mbaye: 4 poeng
Er avgjørende for at KBK kan reise hjem med 3 poeng med noen meget gode matchvinner-redninger. Virker sikker og trygg i feltet. KBK er meget godt forspent på keeperplassen.

Bent Sørmo: 5 poeng
Dagens beste hos KBK. Står bak mye av det som produseres framover, samtidig som han er solid bakover. Dribleferdigheter på høyt nivå. Sterk både på bakken og i lufta.

Christophe Psychè: 3 poeng
Litt smårusk er det, men presterer som vanlig bra. Fungerer godt i par med Ulvestad.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
KBK har et meget godt forsvar ledet av Ulvestad, som fungerer gjennomgående godt i hver kamp. Ulvestad er som vanlig bunnsolid.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Stor framgang fra forrige kamp. Har en meget god venstrefot som er en trussel på alle dødballer. Mjøndalen klarer ikke produsere mye på hans side.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Grei kamp av Hopmark. Stabiliserer midtbanen. Mister sjelden ballen og har få feilpasninger. Er nok en av de første som kommer opp ved hvert laguttak slik han spiller for tiden.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Spiller på det enkle og gjør lite feil. Fungerer godt sammen med Hopmark. Byttes de siste 10 minuttene.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Er i sin beste form noensinne i KBK-drakta. Veldig kreativ. Scorer igjen et fint mål. Byttes de siste 10 minuttene.

Sondre Sørli: 3 poeng
Greier ikke å sette det samme preget som i de forgående kampene, men gjør en bra figur denne gangen også.  Fint framspill på seiersmålet til Pellegrino.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Som enslig spiss løper og jager han alt av baller som kommer. Løper kanskje i overkant mye slik at det går på bekostning av egne scoringsmuligheter. En liten «kunstpause» eller to i neste kamp mot Molde så kommer det fort et par mål. Byttes ut etter 65 minutter.

Amin Askar: 3 Poeng
Fin målgivende til Liri sitt mål. Har også noen gode skuddforsøk som ikke gir uttelling. Byttes de siste 10 minuttene.

Amahl Pellegrino kommer inn og scorer et fint mål. Ellers kommer også Bendik Bye, Erlend Sivertsen og Olaus Skarsem inn siste halvdel av andre omgang.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte