Annonse
Annonse
Arbeiderpartiets Arild Grande er på offensiven og vil fjerne adgangen til midlertidige ansettelser. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Arbeiderpartiets Arild Grande er på offensiven og vil fjerne adgangen til midlertidige ansettelser. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Arbeiderpartiets Arild Grande sier at partiet ved en valgseier så fort som mulig skal fjerne adgangen til midlertidige ansettelser.

– Vi skal være forberedt. Vi har allerede begynt å jobbe med en plan for de første dagene i regjering. Det gjør vi for å vise hva arbeidsfolk kan forvente med oss i regjering, og som de ikke vil få med en tredje periode med borgerlig regjering. Dette skal vise hva vi vil med regjeringsmakt. Folk skal merke allerede første dag at det blir forandring og forbedring i arbeidslivet, sier Arild Grande til FriFagbevegelse.

Før blomstene er overrakt etter et potensielt regjeringsskifte med Arbeiderpartiet i spissen, skal den generelle adgangen til midlertidige ansettelser fjernes, skriver nettstedet.

Grande sier samtidig at høyresiden vil tape valget dersom fagbevegelsen er fullmobilisert og partiene på venstresiden står sammen.

Det er ikke Høyres Heidi Nordby Lunde enig i.

– Tvert imot. Når jeg ser retorikken til Grande, tror jeg folk flest ikke kjenner seg igjen i hans svartmaling. Så han må gjerne fortsette, sier hun til FriFagbevegelse.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte