Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
12 november 2020 05:45
Del på Facebook
Foto: Jil Yngland / NTB
Foto: Jil Yngland / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 12. november.

622 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt natt til onsdag registrert 26.506 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 622 meldte tilfeller siste døgn.

Det er 60 flere enn det som ble registrert dagen før. Siden sist torsdag er det registrert 3.931 nye smittetilfeller i Norge, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Biden velger Klain

Joe Biden valgte i natt norsk tid Ron Klain til å bli stabssjef i Det hvite hus. Klain er advokat og var Bidens seniorrådgiver under valgkampen.

Klain, som ledet daværende Barack Obamas innsats mot ebolaviruset, har vært en arg kritiker av president Donald Trumps håndtering av koronaviruspandemien. Klain var i to år stabssjef for Biden da Biden var visepresident i Obamas første presidentperiode.

To til sykehus etter trafikkulykke i Drammen

En mann i 20-årene og en kvinne i 30-årene er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en trafikkulykke i Drammen sentrum natt til torsdag.

Personbilen kjørte av veien i Rosenkrantzgata like før klokken 4, og føreren ble sittende fastklemt etter ulykken.

Filippinene tyfon-rammet igjen

Den tredje tyfonen på like mange uker har rammet Filippinene. I hovedstaden Manila satt hundrevis på hustak for å slippe unna flomvann i natt, norsk tid. I forstaden Marikina står rundt halvparten av alle hus helt eller delvis under vann.

Tyfonen Vamco traff land i går kveld med en hastighet på 43 meter i sekundet. Myndighetene advarer om fare for jordskred og stormflo. Minst én person har mistet livet i en annen del av landet.

Maradona fra hjerneoperasjonen til avvenning

Argentinas store fotballstolthet Diego Maradona er utskrevet fra sykehuset, men får framover hjelp med sin alkoholavhengighet.

Maradona forlot onsdag sykehuset nord for Buenos Aires åtte dager etter at han ble operert i hjernen. Inngrepet var vellykket, men etterpå viste han tegn på alkoholabstinens. Den skal han nå få videre behandling for.

YouTube var nede

YouTube var i natt rammet av tekniske problemer. I tidsrommet mellom klokken 1 og 3 var det mange brukere verden rundt som ikke fikk tilgang på videoinnhold.

YouTube har ikke oppgitt hvor mange som var rammet, men nettstedet Downdetector.com registrerte på ett tidspunkt rundt 286.000 feilmeldinger. YouTube har ikke oppgitt årsaken til problemene.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 6 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 6 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 6 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse