fbpx
Annonse
Annonse
Steinar Melby
Artikkel
Steinar Melby
11 mars 2021 16:40
Tor Arne Strand fra Nordvest Fasade og Frank Vedeld fra Polarbad ønsker velkommen til åpning av nytt handelstilbud og spesialforretning på Løkkemyra i Kristiansund. Foto: Steinar Melby, KSU.NO
Tor Arne Strand fra Nordvest Fasade og Frank Vedeld fra Polarbad ønsker velkommen til åpning av nytt handelstilbud og spesialforretning på Løkkemyra i Kristiansund. Foto: Steinar Melby, KSU.NO

I morgen fredag 12. mars klokken 10:00 åpner Nordvest Fasade ny butikk på Løkkemyra. Butikken er etablert like ved Fagmøbler, på baksiden av JYSK som vender mot Alti Futura. Med seg på laget har de fått Polarbad, som nå er representert  med usalgssted nummer sju i Norge for sine populære massasjebad.

Via Polarbad, som er den største leverandøren av helårs massasjebad i Norge, tilbys bad i størrelser beregnet for 3 personer inntil store massasjebad eller motstrømsbasseng for opptil 9 personer.  

– Massasjebadene fra Polarbad har blitt veldig populære og vi har solgt og installert svært mange i løpet av det siste året, sier daglig leder i Polarbad, Frank Vedeld. Han sier også at produktene er spesielt populære særlig på Nordvestlandet og i Møre og Romsdal, og vi ser etterhvert at kundene gjerne ønsker ett både på hytta og også hjemme i hagen.

Ståltro på produktene

– Dette er produkter vi har store forventninger om at de vil bli populære og tatt godt imot også i vår region, sier daglig leder Tor Arne Strand i Nordvest Fasade.

– Koronasituasjonen har gjort at vi bruker både mer tid hjemme og på hytta som igjen sikkert har ført til at man har lært seg å sette mer pris på tid i lag og sett verdien av «saktetid».  Den økte etterspørselen kan kanskje forklares med akkurat det, sammen med at dette er et ypperlig produkt som kan deles av alle familiens generasjoner eller i annet sosialt lag med gode venner, sier det to daglige lederne.

Minimalt vedlikehold

Frank Vedeld forteller at han har holdt på i denne bransjen siden han startet opp Polarbad for snart 30 år siden. I samarbeid med den kanadisk leverandøren Arctic Spas, som har spesialisert seg på massasjebad beregnet for ekstreme arktiske forhold og gjerne ned mot 30 minusgrader, har vi i dag en produktportefølje som vi i en årrekke har har gjort oss svært gode erfaringer med. Vi har solgt massasjebad for 25 år siden som fremdeles er fullt operasjonelle og gjør oss sikre på den gode holdbarheten, sier han videre.  I tillegg til massasjebad fra Arctic Spas tilbyr vi også bad fra produsenten Wellis.

20210311 114319Frank Vedeld fra Polarbad og Tor Arne Strand fra Nordvest Fasade bak et massasjebasseng fra leverandøren Wellis. Foto: Steinar Melby, KSU.NO

– Et slikt massasjebad krever minimalt med vedlikehold og er svært robuste. Det er ingen fast vanntilkobling og man fyller opp bassenget med hageslangen. Effektivt rensesystem,  svært god vannsirkulering og bruk av «hette» når badet ikke er i bruk, gjør at man kanskje ikke trenger å bytte vann mer enn to til tre ganger i løpet av vår sommer og høst. 

Nordvest Fasade tilbyr også

Tor Arne Strand og Nordvest Fasade er i tillegg leverandør av markiser og både innendørs og utendørs solskjerming. Som forhandler for Scandic Markiser tilbyr de også varmepumper, vinterhager, glassverandaer i tillegg til håndverkstjenester  og produkter innen blikkenslagerarbeid og HVAC (installasjon og service av utstyr for klimakontroll og styring av inneklima).

– Dette er en produktportefølje som står seg godt også sammen med det nye satsningsområdet på massasjebad, sier Tor Arne Strand, som håper og tror nordmøringene vil benytte seg av dette nye produkttilbudet.

20210311 114238Et massasjebad fra produsenten Arctic Spas Foto: Steinar Melby, KSU.NO

Du må være logget inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

For noe vrøvl fra Kjølmoen igjen, AP kunne ha redusert takstene de doblet i fylket gjentatte ganger, etter at Frp ...
Lama Vik 4 dager siden Møreaksentoget går 13 september!
Frank. I staden for å ta invisteringane ut av fylket– kan du ikkje heller jobbe for å få ned bompengane? ...
"Og for de av oss som er mer opptatt av faktiske resultater enn av det politiske spillet, så er det ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Møreaksentoget går 13 september!
Nå må Frank Sve bestemme seg – er det bompengesnittene, med 3 på Sunnmøre, eller er det det ene bompengelånet, ...
Roy Gravdehaug 4 dager siden Bompenger vs. arbeidsplasser
Beklager at jeg kun har lest første avsnitt, men datt helt ut , I himmelens navn tar du dette fra ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Sylvi Listhaug taler mot bedre vitende
@Rolf Erik PedersenDet jeg viser til er data fra utredningene utført av ulike fagetater. Du misliker budbringeren, i dette tilfellet et sammendrag ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 166 comments
  • Lars Svein Valderhaug 110 comments
  • Lama Vik 35 comments
  • Jan Rune Haukvik 30 comments
  • Vidar Hölm 23 comments
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte