Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
14 april 2022 05:50
Del på Facebook
Foto: Annika Byrde / NTB
Foto: Annika Byrde / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Dødsulykke på E6 på Romerike

Politiet bekreftet i natt at én mann i 40-årene mistet livet, mens en annen kom uskadd fra en frontkollisjon mellom en personbil og et vogntog på E6 ved Olavsgård i Lillestrøm kommune.

Annonse
Annonse

Politiet meldte om ulykken klokka 22.39. Rett etterpå opplyste de at minst én var omkommet. Til VG opplyser politiet at føreren av personbilen er omkommet, mens føreren av vogntoget oppgis å være uskadd. Ingen andre var involvert i ulykken. De pårørende til den omkomne er varslet.

Person døde i hyttebrann i Skiptvet

En person er funnet død i brannruinene etter ei hytte i Viken fylke. Meldingen om brannen kom sent i går kveld. Da var en person ikke gjort rede for.

– Det er funnet en død person i brannruinene. Pårørende til savnede er orientert om dette, opplyste operasjonssentralen ved halv to-tiden.

Politivideo av svart mann som blir skutt, vekker harme i Michigan

Politiet i Grand Rapids i Michigan har offentliggjort en video som viser hvordan en svart mann ble skutt og drept av en politimann. Hendelsen fant sted 4. april, men videoen ble ikke gjort tilgjengelig før i natt. I den kan man se at betjenten, som ikke er navngitt, ligger på ryggen til 26 år gamle Patrick Lyoya, før han skyter ham i hodet.

Lyoya døde av skadene. Situasjonen oppsto etter at politiet stanset ham fordi han kjørte med skilter som ikke tilhørte bilen. Hundrevis demonstrerte i Grand Rapids etter at videoen ble offentliggjort, skriver nettavisa MLive. Det bor rundt 200.000 i byen.

Annonse
Annonse

Deilas New York nådde ikke finalen i mesterligaen

New York City FC tapte sammenlagt 2-4 for Seattle Sounders i den nordamerikanske mesterligaen onsdag. Dermed ble det ikke finaleplass på Ronny Deilas mannskap.

New York-laget måtte revansjere 1-3-tap fra bortekampen for å ta seg til finale i Concacafs mesterliga mot mexicanske UNAM Pumas.

Russisk krigsskip i brann i Svartehavet – Ukraina hevder å stå bak

Ukrainske styrker har truffet det russiske krigsskipet Moskva i Svartehavet med missiler, ifølge guvernøren i Odesa. Russland bekrefter at skipet står i brann.

– Neptun-missiler som vokter over Svartehavet, forårsaket svært alvorlige skader på det russiske skipet. Lenge leve Ukraina, skriver Odesa-guvernør Maksym Martsjenko på meldingstjenesten Telegram.

Det statlige russiske nyhetsbyrået Ria Novosti melder at skipet står i brann, men fra russisk hold heter det at årsaken er ukjent. De skriver imidlertid at ammunisjon har blitt detonert på skipet og at det har fått store skader. Videre heter det at alt mannskap er evakuert.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 12 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 13 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 15 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 16 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøDet som er hovedargumentet frå di side er at Otrøya og Gosssen skal få fastlandssamband. Og det kan bare skje ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDu sier at premisset for fergefri E39 er at det først og fremst skal legge til rette for fergeavløsning for ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse