Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Aage G. Sivertsen, fast skribent
Artikkel
06 mai 2023 17:40
Del på Facebook
Dan Peter Ulvestad (t.v) , Bendik Bye og Oskar Sivertsen fikk alle femmereav Aage G Sivertsen i denne rundens minibørs. Alle spillerfoto: KBK
Dan Peter Ulvestad (t.v) , Bendik Bye og Oskar Sivertsen fikk alle femmereav Aage G Sivertsen i denne rundens minibørs. Alle spillerfoto: KBK

KBK åpnet godt og så ut til å kjøre over Bryne. Mikkel Rakneberg fortsetter å gi jernet og da han gikk seirende ut av en hodeduell med Brynes keeper, kom ballen dalende ned på målstreken, der Brynespilleren Rotihaug banket den inn i eget mål. En fenomenal scoring. Istedet for å sparke den ut, gjør han det omvendte. Rotet det til, Rotihaug.

Før dette hadde Benjamin Stokke headet i tverrliggeren, men mange store sjanser hadde ikke KBK hverken før eller etter scoringen i første omgang. Det er mulig Jærbuene var litt satt ut av den gule rundingen på himmelen, sola. Ved siden av regnskogene i Brasil, er området rundt Jæren stedet hvor det regner mest i hele verden. Skyfri himmel kom muligens som et sjokk.

annonse

Tross solsjokket utlignet de etter en halvtime.

2. omgang var enveiskjøring. Særlig etter at Oskar Sivertsen kom inn i det 71. minutt ble det fart på kula. Først serverte han et hardt og godt innlegg til Benjamin Stokke, som skled ballen i mål fra én meter. Forsyne meg gjorde Sivertsen det samme noen minutter senere. Også da sendte han et innlegg, et høyt et, som Stokke headet i mål.

annonse

Har KBK flere unggutter som kan sendes innpå? En god juniorspiller må da beherske dette nivået?

I dag var Dan Petter konge, som vanlig. Stokke må få bestemannspremien med sine to scoringer. Begge får fem på terningen. Selv om Oscar Sivertsen spilte bare 24 minutter, vi gir ham også en femmer. Det holder det, Oscar, om du fortsetter å spille slik.

Kartum var ikke helt i slag i dag, men periodevis viste både han og noen til at det er noe på gang. Når Coly er plassert på benken, er vi ironisk nok på rett vei. Ikke fordi han ikke er god nok, men fordi vi har unge lokale utøvere som er like gode. La det være sagt; Coly kan være nøkkelen til opprykk. Ingen er raskere, sterkere enn han. Vi trenger ham.

Og nå er KBK ett poeng bak Ranheim. Snart er de også passert. Det mest positive med de siste kampene er viljen til å vinne. Skal ikke mer til fordi jeg tror laget er bedre enn alle andre i denne divisjonen. Altså er det psykologien som avgjør og hvor enn brutalt det høres ut; det er trenerens hovedansvar. Kanskje det var bra at Christian Mikkelsen og resten av laget fikk litt press på seg etter to tapte kamper? Nå må vi også snart lære oss å vinne med favorittstempel. Det er en ny øvelse for de fleste i Kristiansund. Men hvis man først begynner å vinne, lager man en vinnerkultur. La oss komme i gang!

annonse

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.
  • Denne kommentaren er avpublisert.
    Ketil Strand Andersen · 1 måneder siden
    God analyse. Jeg synes også Ceide spilte bra. Mye bra fra Gjertsen også i dag, sammen med Kartum, men de får stort sett ingenting ut av dødballene, det kan man godt rette på. Før brukte KBK ofte cornere og frispark til noen fikse innøvde kombinasjoner som skapte farligheter, men på alle cornere så lang i år har det gitt ett mål.
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
Møreaksen – Genial, og den eneste aktuelle fjordkryssingen. Knapt noe politisk parti har andre alternativer for fergefri fjordkryssing på sitt ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Hans-Peter KaaresenMøreaksen ligger inne på 9. plass i utkastet til prioriteringer i NTP:https://www.nrk.no/vestland/statens-vegvesen-legg-fram-nye-vegprioriteringar-1.16410026.Hvilket vedtak er det du sikter til?
Hans-Peter Kaaresen 4 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
De som har vært i tvil, er ikke i tvil lenger, etter å ha lest dette innlegget.  De blir enda ...
Petter E. Olsen 4 timer siden En ny vår for kjernekraft?
Innlegget røper vel at den som skriver har lite greie på moderne kjernekraftverk og sitter fast i "atomkraft, det er ...
Anne Mari Sandshamn 6 timer siden Beskjed om å flytte?
@Terje SundsbøJeg fikk ikke svar på mitt spørsmål... Så jeg gjentar det i håp om at du faktisk er voksen nok ...
Ketil Strand Andersen 9 timer siden En ny vår for kjernekraft?
Innleggets hovedbudskap er bra, sett i lys av den gammeldagse måten å se på kjernekraft, at det er noe vi ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte