Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
12 desember 2023 06:05
Del på Facebook
Foto: Rafiq Maqbool / AP / NTB
Foto: Rafiq Maqbool / AP / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, tirsdag 12. desember.

FNs klimatoppmøte i Dubai avsluttes

FN-nasjonene har siden 30. november vært samlet i Dubai til klimatoppmøtet Cop 28. Nesten alle verdens land er med i forhandlingene. De dreier seg i stor grad om gjennomføringen av klimaavtalen som ble vedtatt i Paris i 2015.

Annonse
Annonse

Helseministeren besøker Lofoten

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) besøker Gravdal sykehus i Lofoten, etter at en arbeidsgruppe i Helse nord nylig foreslo å legge ned akuttberedskapen ved sykehuset i Lofoten og å fjerne akuttilbudet i Narvik. Saken har vakt sterke reaksjoner.

Sunaks nye Rwanda-forslag behandles

Parlamentet i Storbritannia skal behandle statsminister Rishi Sunaks kriselov som skal sikre at migranter skal kunne sendes til Rwanda. Britisk høyesterett har slått fast at en tidligere utgave av planen bryter med britisk og internasjonal lov.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Stortingspresidenten skal felle Stortingets juletre

I dag skal stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap) på nytt ut for å hogge juletre til Stortinget. Selv håper han det vil gå bedre enn i fjor – da fikk han treet over seg, men kom uskadd fra hendelsen. – Etter fjorårets nærkontakt med grana er jeg blitt utstyrt med både hjelm og vernesko, sier Gharahkhani til NTB.

VM-kvartfinale for håndballjentene

Etter søndagens tap for Frankrike er det Nederland som venter på motsatt side av parketten i Trondheim Spektrum i VM-kvartfinalen. Vinneren møter trolig Danmark i semifinalen. Kronprins Haakon er til stede under kampen. Han vil også dele ut bestemannsprisen i etterkant av kvartfinalen. Kvartfinalen har avkast klokken 20.30.

Skjebnekamp for Manchester United i mesterligaen

Manchester United må vinne hjemme mot Bayern München for å håp om avansement til åttedelsfinale i mesterligaen. I tillegg er det engelske storlaget avhengig av at det ender uavgjort i den andre kampen i gruppen, som spilles mellom FC København og Galatasaray i Parken. Oppgjøret i Manchester dømmes av norske Espen Eskås og hans dommerteam. Samtidig spiller Martin Ødegaard og hans Arsenal borte mot PSV Eindhoven i Nederland. Arsenal er allerede videre som gruppevinnere i sin gruppe.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse