Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Steinar Melby
Artikkel
31 mai 2018 13:26
Del på Facebook
Ordfører Kjell Neergaard, gjenvalgt som ordførerkandidat til valget i 2019 og Berit Tønnesen, partileder i Kristiansund Arbeiderparti, ble valgt som partiets varaordførerkandidat.
Ordfører Kjell Neergaard, gjenvalgt som ordførerkandidat til valget i 2019 og Berit Tønnesen, partileder i Kristiansund Arbeiderparti, ble valgt som partiets varaordførerkandidat.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter et godt besøkt nominasjonsmøte er det klart at Kristiansund Arbeiderparti har valgt nåværende ordfører Kjell Neergaard som sin ordførerkandidat for valget neste år. Som varaordførerkandidat ble partileder Berit Tønnesen valgt.

– Dette er en knallsterk duo på topp, mener Kristiansund Arbeiderparti.

I forhold til Kjell Neergaard, lister partiet opp følgende meritter og egenskaper:

  • Med Kjell Neergaard har Kristiansund fått styr på økonomien i kommunen og har greid å forlate Robeklista.
  • Campus Kristiansund nærmer seg stadig realisering og bygging.
  • Helseinnovasjonssenteret er blant de fremste i Norge på sitt felt og har flere titals ansatte allerede.
  • DMS i Kristiansund får et mer omfattende innhold enn mange våget å drømme om. Tilbudet blir i dagens sykehusbygg. Det bygges og finansieres i stadig bedre tilbud innen helse og omsorg.
  • Kranaskjæret er under bygging og vil bli en attraksjon i Vågen. Det samme kan kulturfabrikken i samme området bli. De engasjerte kulturbyggerne som står bak prosjektet har allerede fått vedtak på at de får bygget gratis av kommunen. Noe som først ble vedtatt av Kristiansund Arbeiderpartis årsmøte og er senere blitt sluset gjennom kommunale organer med bred politisk støtte. 
  • Bred politisk støtte og felles arbeid er den arbeidsformen Kjell Neergaard har valgt for å få gjennom prosjekt både nasjonalt, fylkeskommunalt og i politiske organ. Dette sammen med stille diplomati, har ført til mange gode resultater i tiden etter sist kommunevalg.

Varaordførerkandidat Berit Tønnesen, blir av partiet beskreskrevet slik:

  • Berit Tønnesen som er partileder oppfattes som en tydelig og ideologisk forankret politiker. Hun har nasjonalt stått i spissen mot ACER. I saker innen flyktning-/integreringspolitikk har hun også vært en tydelig og uredd stemme. Som nestleder i Møre og Romsdal Arbeiderparti har hun blitt en stemme som bredt lyttes til.
  • Berit Tønnesen har sin forankring i fagbevegelsen. Som tidligere leder i LO ytre Nordmøre samt tillitsvalgt i Fellesforbundet, er hun godt kjent med de sakene som fremmes av LO og andre arbeidstakerorganisajoner. 
  • Tønnesen kjenner også det lokale næringslivet godt og er medlem av oljeutvalget som hun tidligere har ledet. Til daglig jobber hun med lærlinger og industribedrifter på Nordmøre og i Romsdal som hun tegner lærlingekontrakter med. Det gir henne en verdifull nærhet - og god kjennskap til lokalt næringsliv

Kjell Neergaard og Berit Tønnesen er to kandidater som utfyller hverandre og Kristiansund Arbeiderparti er glade for at de sammen skal fronte vårt parti, avslutter Kristiansund Arbeiderparti.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 11 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 12 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 13 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Terje Sundsbø 13 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSpørsmålet var: Jernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse