Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
10 juli 2018 11:00
Del på Facebook
Sean McDermott under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Kristiansund på Marienlyst Stadion mandag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Sean McDermott under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Kristiansund på Marienlyst Stadion mandag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Strømsgodset–KBK: 2–3

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 6 poeng
En av to matchvinnere. Spiller en strålende kamp. Avverger en drøss store Godset-sjanser, og gir knapt nok en eneste retur. Slipper inn to mål, men likevel hans beste KBK for året.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.

Bent Sørmo: 2 poeng
Sørmo sliter voldsomt med en offensivt veldig god venstre side hos hjemmelaget. Godset kommer til utall innlegg fra siden. Er også litt ut av posisjon på det første målet. Skal sies at han kunne fått bedre hjelp både fra midtbane og støtte fra midtforsvar. Får gult kort og blir byttet ut.

Aliou Coly: 3 poeng
Vinner som vanlig dueller, men har også noen unøyaktigheter. Veldig passiv i presset på det første målet, og ser ut til å være mer opptatt av å unngå hands ved å legge hendene på ryggen. Likevel helt grei kamp.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Spiller en kamp på det jevne til han å være, og vinner masse dueller. Men kommer ikke fra det faktum at Godset kommer til veldig mange avslutninger. Men binder forsvaret på en god måte utover i kampen under et stort press fra hjemmelaget.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Får også kjørt seg mot gode offensive kantspillere, men ikke like mye som Sørmo på andre siden. Kommer på et par raid som fort kunne gitt uttelling. Blitt en langt mer solid back utover sesongen.

Amidou Diop: 4 poeng
Spiller en god kamp. Vinner mye både i lufta og på bakken. Som vanlig god med ball, og blir tryggere og tryggere i rollen som anker på midten. Men det kommer også en del gjennom i midten som fort kunne gitt baklengsmål.

Stian Aasmundsen: 3 poeng
Litt mindre synlig enn vanlig. Løper mye og står kampen ut. Men bidrar i for liten grad til å demme opp på høyresiden, spesielt utover i andre omgang. En fin, men litt heldig, målgivende pasning.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Variabel kamp. Meget god i første omgang, sjanseskapende og jobber godt. Har noen avdriblinger og stikkere av høy klasse. Forsvinner i andre omgang. Byttes ut på tampen av kampen.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Gjertsen er igjen et stort uromoment, spesielt i første omgang. Utfordrer og drar seg forbi med ball. Forsvinner som Kalludra utover i andre omgang. Byttes ut på slutten av kampen.

Bendik Bye: 6 poeng
Den andre matchvinneren for KBK. Spiller en fantastisk god kamp og scorer tre veldige fine mål. Kommer til flere avslutninger i tillegg, samt at han har mange fine innlegg fra siden sin, også i andre omgang. Kunne muligens hjulpet mer defensivt, men det blir litt flisespikkeri.

Daouda Bamba: 4 poeng
Blitt litt mer god jobbing enn en måltrussel på slutten av vårsesongen. Men gjør en veldig god kamp for laget. Binder opp forsvaret til Godset og jobber fram feil fra et veldig sløvt forsvar. Satser på at Bamba blir værende og at målene kommer igjen på høsten.

Nikitia Baranov kommer inn og gjør en solid innsats i midtforsvaret. Sondre Sørli og Brent Lepistu får noen minutter på slutten.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 2 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu er i det filosofiske hjørnet i dag. Du får ta deg ei misjonsferd, sville for sville,  og sjå kor ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrBurde ikke heller du alliere deg med Frank Sve (Frp)? I følge Hans-Peter Kaaresen blir jo Frank Sve (Frp) den ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrJernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de behandles likt?
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får alliere deg med Sve og Frp når det gjeld miljøpolitikk.  Symboltunge som dei er.
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDet er slik det er spesifisert for veganlegg.Jernbane får du lufte der det høyrer heime
Terje Sundsbø 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDet er meningsløst at et stort nasjonalt veiprosjekt skal finansieres med «lokal forankring», dvs. fylkeskommunal bompengegaranti. Mener du at slik ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse