Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
29 oktober 2018 20:42
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KBK–Sandefjord: 3–2

Sean McDermott: 5 poeng
KBK sin beste i dag. Sjelden at en motstander har skapt så mye på Kristiansund Stadion som Sandefjord gjorde. Er blant annet tre ganger er alene gjennom hvor McDermott ordner opp. Er solid og sikker på det meste, kanskje bortsett fra et par utspill. Vanskelig å gjøre noe med målene.

Aliou Coly: 4 poeng
Spiller en solid kamp på backen igjen. Ganske bra kontroll bakover, men en del slurv med ballen. Har også noen langpasninger med dårlig presisjon.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Veldig ut å kjøre på det første målet hvor han blir lurt alt for enkelt. Leder et «forsvar» som ikke er alt for patent kampen igjennom, uten at det kun er de bak som synder. Trekker voldsomt opp at han endelig scorer på dødball igjen, og det til og med to ganger.

Christophe Psyche: 3 poeng
Et par steg ned i forhold til de to foregående kampene hvor han var strålende. Også han virker til tider å være litt unøyaktig både med og uten ball. Litt morsomt at han «hører på publikum» og skyter fra 40 meter.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Bedre offensivt igjen og har også målgivende på målet til Sørli, samt legger gode cornere som resulterer i mål. Bør vel strengt tatt gjort en bedre jobb på det andre baklengsmålet, men det var et godt timet løp av spissen som scoret.

Bent Sørmo: 3 poeng
Litt sentralt i banen slet han noe mer enn vanlig. Blir liksom flere spillere på alle kanter da, og det behersket han naturlig nok ikke like godt enn en plassering på siden. Ganske mange hakk ned i forhold til sist.

Amiduo Diop: 2 poeng
Fra topp til bunn. Har vært veldig bra, men er veldig varierende denne gangen. Har noen ekstremt farlige balltap som det er bare lykken som gjør at det ikke før konsekvenser i form av mål mot. Slikt blir det ikke godkjent av, så satser vi på at dette ikke skjer alt for ofte.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Kommer litt lite med i spillet. Gjør noe bra med ballen og straks etterpå litt mer unøyaktig. Sånn er det hele kampen gjennom, så det blir bare litt på det jevne denne gangen.

Sondre Sørli: 4 poeng
Kjekt å se Sondre fra start to kamper på rad, og det vises på måten han spiller. Scorer det viktige førstemålet og løper mye. Blir fortsatt noe lett i noen dueller. Rammes nok av et litt for dårlig kamptilbud for de som ikke spiller alt for jevnlig, og det gjør nok at han fortsatt blir noe lett i enkelt dueller. Bytter med Jonas Rønningen på overtid.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Dribler mye men holder ofte på så lenge at han til slutt mister ballen. Blir dermed ikke alt for mye av hans bidrag. Gjør deg en god prestasjon på det første målet og slipper ballen akkurat i tide til Aasbak som kommer på overlap. Bytter med Bendik Bye med et kvarter igjen.

Simon Alexandersson: 3 poeng
Starter ikke kampen, men kommer inn for Kastrati etter i overkant av 20 minutter. Gjør en grei innsats, men trenger nok mer spilletid jevnt over for å komme inn i det. Får håpe han får sjansen neste gang så kommer kanskje det etterlengtete første målet for KBK. Kommer til en bra sjanse som han brenner.

Bendik Bye og Jonas Rønningen kommer inn på slutten for å ro i land seieren. Flamur Kastrati byttes ut etter 25 minutter på grunn av skade. Får igjen gult kort som uansett medfører karantene neste kamp mot Stabæk. Selv om Flamur nok bør holde litt igjen, kan en spørre seg om nødvendigheten av å gi et litt tvilsomt gult kort så tidlig med en forholdsvis rolig start på kampen. Men uansett en fantastisk god seier som gjør at KBK har heng på femteplassen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu er i det filosofiske hjørnet i dag. Du får ta deg ei misjonsferd, sville for sville,  og sjå kor ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrBurde ikke heller du alliere deg med Frank Sve (Frp)? I følge Hans-Peter Kaaresen blir jo Frank Sve (Frp) den ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrJernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de behandles likt?
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får alliere deg med Sve og Frp når det gjeld miljøpolitikk.  Symboltunge som dei er.
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDet er slik det er spesifisert for veganlegg.Jernbane får du lufte der det høyrer heime
Terje Sundsbø 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDet er meningsløst at et stort nasjonalt veiprosjekt skal finansieres med «lokal forankring», dvs. fylkeskommunal bompengegaranti. Mener du at slik ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse