Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
18 juni 2019 11:26
Manchester Uniteds Paul Pogba i Sør-Korea i forrige uke. Mange spør seg om han blir værende i United neste sesong eller forsvinner til Spania eller Italia. Foto: AP /Lee Jin-man / NTB scanpix
Manchester Uniteds Paul Pogba i Sør-Korea i forrige uke. Mange spør seg om han blir værende i United neste sesong eller forsvinner til Spania eller Italia. Foto: AP /Lee Jin-man / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær tror ikke Paul Pogba forlater klubben, tross uttalelser om det motsatte fra franskmannen.

Pogba har vært ryktet vekk fra Manchester United store deler av våren, og oddsen for United-exit for franskmannen sank flere hakk søndag da han uttalte at det nå kunne være på tide å se etter utfordringer «andre steder».

Søndagens uttalelser i Japan var de hittil klareste signalene fra den franske stjernespilleren om at hans tid i United kan være over.

– Jeg har vært tre år i Manchester United og har gjort det bra. Det har vært noen gode stunder og noen dårlige. Sånn er det for alle, uansett hvor de er, sa Pogba til journalister som var til stede på et kommersielt arrangement i Tokyo.

– Jeg tror det kan være bra med en ny utfordring. Jeg tenker på det, en ny utfordring et annet sted.

Men ifølge blant andre Manchester Evening News og Daily Mail skal Solskjær og Uniteds ledelse være like klare på at de ser Pogba som en sentral del av laget også neste år. Pogbas kontrakt utløper ikke før i 2021.

– Du kan ikke garantere noe i fotball, men ja, jeg tror Pogba kommer til å bli, sa Solskjær allerede i april. Det skal fortsatt være holdningen i Manchester.

Det har vært spekulert på at Pogba skulle være på vei til Real Madrid. Men i den spanske hovedstaden skal manager Zinédine Zidane og klubbpresident Florentino Pérez være uenige om Pogba, med Zidane som angivelig fan av å få Pogba til klubben.

Den franske landslagsspilleren skal også være ønsket tilbake til Juventus, der han kom fra for tre år siden.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 13 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte